Szórakozás

A képmutató Fidesz jótanácsai a nőknek

Novák Katalin megmondja a nőknek, hogyan éljenek, miközben annak a pártnak a politikusa, akik elképesztő képmutatásukról tettek tanúbizonyságot az utóbbi időben. Link a pólókhoz: memebolt.hu/product-category/herbal-reality
Telegram: t.me/herbalreality

Megjegyzés 

 1. Herbál Reality

  Herbál Reality

  3 hónapja

  Itt tudtok Herbál Reality pólót vagy pulcsit venni: memebolt.hu/product-category/herbal-reality/ Telefonról tudtok a Telegram csatornánkhoz csatlakozni: t.me/herbalreality

  • Márton Tarki

   Márton Tarki

   3 hónapja

   @Herbál Reality Ez egy rohadt szánalmas mocskolódás. Amit összegyűjtöttetek egyáltalán nem függ össze. Nem szakad le a pofátok, hogy Rákosival állítjátok párhuzamba Orbánt?? Mit tudtok ti a kommunizmusról?? Ahhoz képest a gyurcsányi rendőrterror is lószar.

  • Rohadtalma Nyúl Walhalla

   Rohadtalma Nyúl Walhalla

   3 hónapja

   @david kovacs köszi ! Ha gondolod összeülhetünk meginni egy kávét! Persze csak ha 100% os heteroindíttatású vagy...

  • david kovacs

   david kovacs

   3 hónapja

   @Rohadtalma Nyúl Walhalla te is komcsi propagandista vagy? gratulálok hozzá!

  • Rohadtalma Nyúl Walhalla

   Rohadtalma Nyúl Walhalla

   3 hónapja

   Halihó Herbál Reality! Most találtam rátok, és brutálisnak tartom a munkáitokat! Mondanom sem kell, hogy azonnal ment a feliratkozás és mivel nagyon hasonló munkáim vannak nekem is, titkon azt remélem, hogy a jövőben lesz még dolgunk egymással. Baráti üdvözlettel Rohadtalma

  • István Sebestyén

   István Sebestyén

   3 hónapja

   @david kovacs Majd ha ágyútalpon toljuk fel a Parlamentből fel a Budai várba! És elengedjük gurulni a Duna felé.

 2. David

  David

  15 napja

  Fasza, egyik videónál a bankártyámat akarja,másik meg pár óra alatt eltűnik 😟😓

 3. MGstaR17

  MGstaR17

  17 napja

  Hiába vagyok keresztény, Novák Katalinnal nem értek egyet. Csak a Sith-ek beszélnek végletekben. Először is, miért nem versenyezhetnének a nők a férfiakkal? Másrészt, miért nem kereshetnének ugyanannyit? És mellesleg 972-ben vettük fel a kereszténységet. Eleinte az ősmagyar vallással vegyítették.

 4. Attila Vicen

  Attila Vicen

  18 napja

  1:02 nél az igazszág

 5. thomyakadjlife

  thomyakadjlife

  Hónapja

  😂

 6. Péter Maloschik

  Péter Maloschik

  Hónapja

  Ez tévhit, hogy Szent István hozta be Magyarországra a kereszténységet és előtte a magyarok csak nomád barbárok voltak. A kereszténység államvallássá tételét a nemzetiséggé tétel érdek vezérelte.

 7. Bubie Jaden

  Bubie Jaden

  Hónapja

  Marihuana legalizalast!

 8. Gyula Vajda

  Gyula Vajda

  Hónapja

  Vicces lesz, mikor a kormanyvaltas utan 1-2 evvel ugyanigyel videok keszulnek majd a mostani ellenzekrol :) ahogy elnezem pont ugy varja mindenki a kormanyvaltast mint az elso fideszes 2/3 elott. Most is ugyanolyan pofaraeses lesz. Eleg ha megnezzuk az onkormanyzatokat ahol le lettek mar valtva. Most Magyarorszagon nincs ertelmes jelolt. Igy csak a szarok kozul lehet valasztani.

 9. Csanád

  Csanád

  2 hónapja

  Tehá az ellenzéktől többet vár itt mindenki aki Orbán ellenes? Előre szólok, hogy nagyon magas adókat fogtok fizetni, ha az ellenzék lesz hatalmon. Meg persze a minimálbér sem lesz elég semmire.

 10. Vespasianus

  Vespasianus

  2 hónapja

  ELŐSZÖR IS: FEL KELL SZÓLÍTANOM A FIDESZT, HOGY NE NEVEZZE MAGÁT KERESZTÉNY PÁRTNAK, MERT NEM AZ! Halvány gőzük sincs arról, mit jelent a kereszténység! MÁSODSZOR: Valódi keresztény emberként elutasítok mindenféle gyűlöletet és gyűlöletkampányt. Így a Soros György ellen folytatott gyűlöletkampányt is.

 11. Molnár Robi

  Molnár Robi

  2 hónapja

  1:02 mekkora bázisolt gamer már a tata

 12. easy80user easy80user

  easy80user easy80user

  2 hónapja

  Hazug Novák Katalin

 13. Bágyonny Mikó - A Mondó Podcast

  Bágyonny Mikó - A Mondó Podcast

  2 hónapja

  megprobáltatok valami okossat azt nem sikerült

 14. Gábor Haskó

  Gábor Haskó

  3 hónapja

  Értem én hogy mindenhol fikázzuk a fityeszt meg Viktor gazdát,de sajnos még mindíg ott tartok hogy ki legyen az alternatíva. Mert ugye nem arra a kedves hányatott sorsú alkesz kedves fiatalemberre gondoltatok az elején akitől majdnem hányingert kaptam.

 15. Birka Sóhaj

  Birka Sóhaj

  3 hónapja

  Mi köze ennek a videónak a herbál kábítószerhez?

 16. Tamás Bálint Kucsora

  Tamás Bálint Kucsora

  3 hónapja

  Én a Vészeresznél feladtam, és feliratkoztam 😂

 17. Ferenc Berta

  Ferenc Berta

  3 hónapja

  Mekkora szerencséje volt a Gyurcsány kormánynak,hogy 2002-től 2010ig alig volt internet előfizetés az országban.

 18. Marcigyerek Marci

  Marcigyerek Marci

  3 hónapja

  juden

 19. Rohadtalma Nyúl Walhalla

  Rohadtalma Nyúl Walhalla

  3 hónapja

  Halihó Herbál Reality! Most találtam rátok, és brutálisnak tartom a munkáitokat! Mondanom sem kell, hogy azonnal ment a feliratkozás és mivel nagyon hasonló munkáim vannak nekem is, titkon azt remélem, hogy a jövőben lesz még dolgunk egymással. Baráti üdvözlettel Rohadtalma

 20. Lakatos Szandokán

  Lakatos Szandokán

  3 hónapja

  Fanka deli vagy hogy a gyászba hívja magát egy ki.aszott manipulátor,külömbet szarok annál az egész embernél

 21. A F

  A F

  3 hónapja

  Nincs elege a népnek mert újra csak a fidesz!! Kéne egy új jobb alternatíva mert addig csak ez lesz sajnos...

 22. MCLetEmSee

  MCLetEmSee

  3 hónapja

  Persze, támogassátok Herbált is, de javaslom hogy az olyan ellenzéki vagy független lapokat is támogassátok, akik oknyomozó újságírást végeznek, hogy ennek a gennyes rendszernek az álszent hazugságai fény derüljön!

 23. Alcatraz

  Alcatraz

  3 hónapja

  Kereszténygyűlölő, baloldali senkiháziak vagytok, Gyurikáról, meg Nidermüller Péterről nem láttam itt videót még , pontosan ezért vagytok részrehajlóak, 1000-től kezdve Magyarország / Magyar királyság, mindig is keresztény ország volt mindig is az marad, ameddig ti hatalomra nem kerültök, és akkor jöhet a fejlett nyugat, köszi, de nem. Ha volt is videótok az ellenzéki dolgokról 1-2 talán, az is csak azért volt hogy bemutassa, mi hülyék vagyunk, és csak azért szavazunk a Fideszre mert jobb nincs, ez van. F/22

  • Alcatraz

   Alcatraz

   2 hónapja

   @Jancsi Bá a legtöbb esetben igen.

  • Jancsi Bá

   Jancsi Bá

   2 hónapja

   Tehát ha valaki utálja a Fideszt az egyből kereszténygyűlölő?

 24. Dávid Takács

  Dávid Takács

  3 hónapja

  szép a hangod

 25. Károly Varga

  Károly Varga

  3 hónapja

  és a történelem kereke nem kérdez csak forog forog

 26. Sas B

  Sas B

  3 hónapja

  "A háború: Béke A szabadság: Szolgaság A tudatlanság: Erő" - George Orwell, 1984

 27. Saját spermáját megevő fideszes képviselő úr

  Saját spermáját megevő fideszes képviselő úr

  3 hónapja

  Ti vagytok a legjobbak

 28. levi

  levi

  3 hónapja

  Szerintem Novákot még a fideszes birkák is utálják...

 29. Zsanett Albertné Tóth

  Zsanett Albertné Tóth

  3 hónapja

  Ajánlom megnézésre a V mint vendettát.

 30. Ildico Badar

  Ildico Badar

  3 hónapja

  A fityesz a legállszentebb párt az már biztos .....Szájer csatorna töltelékkel együtt

 31. Tamás Tóth

  Tamás Tóth

  3 hónapja

  Ki / mi fizet benneteket? Legalább a hangotokat vállalnátok fel nyilvánosan, (hamár a pofátokat nem meritek) de még azt sem meritek, inkább egy nyomorult szövegfelolvasó program mögé bújtok el. Az elmúlt 10 évben (nevezhetjük nyugodtan Orbán-korszaknak) az ország gazdaságilag hatalmasat fejlődött, részben az EU-nak részben Orbán politikájának következtében; Én még emlékszem arra, milyen volt 2010 előtt élni, de Ti akkor valószínűleg még a csattogó szárnyú lepkét tologattátok, vagy LEGO Duploval játszottatok. A kedvetekért felidézném, milyen volt az MSZP-SZDSZ válságkezelése; (értsd: Gyurcsány, akinek az egész baloldali ellenzék lefeküdt, Momentumtól az LMP-ig) adóemelés, jövedéki adó emelése, gáz/villany/víz árának emelése, vizitdíj a kórházakban, áfa emelés, IMF hitel, stb. A FIDESZ-KDNP 2010-ben egy csődközeli országot kapott, ma pedig köszönjük szépen, de gazdaságilag és pénzügyileg is eléggé jól megvagyunk; visszafizettük az IMF hiteleket, adókedvezmények, alacsony infláció, növekedett bérek, közbiztonság. Takarodjak ki Nyugat-Európa nagyvárosaiba, pl Stockholmba, Párizsba, vagy éppen Londonban, aztán meglátjátok hogy a nyugati jakobinusok hova juttaták el Európát; no-go zónák, muszlim terror, stb.

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   Ahogy mondod, a Fidesz 2010-ben egy csődközeli országot örökölt meg. Ehhez képest olcsó adókedvezményeket osztogattak, miközben stratégiailag fontos területekről vontak el pénzt. Csökkentették a rezsit, viszont kilométerenként megadóztatták a vízvezeték hálózatot. Ennek köszönhető, hogy a vízközmű szolgáltatók szépen elsorvadtak és lassan tönkre is mennek. A fideszes oligarchák pedig majd extra olcsón felvásárolják őket. A devizakárosultak ügyével nem kezdtek semmit. A kétkulcsos adóból egykulcsosat csináltak, ami a gazdagokat előnyhöz, a szegényeket még nagyobb nyomorba juttatta. A közmunkaprogrammal sakkban tartják és zsarolják az egyszerű szegény embereket. A forint értéke történelmi mélyponton volt 2019-ben. Emberek, családok tömegét lakoltatják ki. Az ingatlan árak a plafonon vannak. A legtöbb városban csak a gazdagoknak épül ház. Mészáros, Tiborcz és a komák nyerik a közbeszerzéseket. Túlméretezett sportlétesítményeket és egy méter magas kilátókat építenek. Lefölözik az EU támogatásait és csak morzsákat szórnak le belőle a népnek. Aztán arcba köpik az Uniót, mert az nem hagyja szó nélkül a dolgot. Külügyileg tönkrevágták az ország hírnevét. Örményország kivonta a diplomáciai küldöttségét a baltás gyilkos kiadatása miatt. Az egész nyugat pikkel a botrányos kijelentések miatt, míg az elnökünk az iszlamista népirtó Erdoğannal barátkozik. És még ő hangolja a népet a muzulmán bevándorlók. Védtelen emberek, fiatalok, családapák, nők gyermekek ellen. Egy orgiázó homoszexuális drogos írta bele az alaptörvénybe, hogy a család apa, anya és gyerek. A felesége az alkotmánybíró és még azt mondják, hogy a hatalmi ágak szét vannak választva. Hogy mennyire nem keresztények arról meg ne is beszéljünk. Én voltam nyugaton. Olyan helyen is ahol sok volt a bevándorló. Kizárólag a honvágy hozott haza.

  • Balazs Benke

   Balazs Benke

   3 hónapja

   Azt ne felejtsük el hogy a mostani kormány vett fel szépen hiteleket. Volt rengeteg jó döntése a kormánynak el kell ismerni. Viszont attól hogy most jó nem azt jelenti hogy nem lehetne jobb. (pl a stadionokat amiket építettünk senki sem látogatja kb., akkor az ellopott pénzből az egészségügyet fellehetett volna jelentős mértékben fejleszteni, a túlárazott állami beruházásokat is ha okosabban árazzák egyből több minden jutott volna az oktatásra), Stockholm legjobb szándékkal is Észak-Európa. Az a legnagyobb baj a rendszerrel hogy nem igazán következetes, úgy forgatja álláspontját ahogyan akarja. Ha oroszoktól jönne a pénz akkor jók az oroszok, ha Amerikából akkor csúnya-rossz oroszok.

  • Gortva Levente

   Gortva Levente

   3 hónapja

   @77 blackadder És a kórházakról, oktatásról, nyugdíjról nem is beszéltünk.

  • 77 blackadder

   77 blackadder

   3 hónapja

   Elég bemenni egy élelmiszerboltba,és az ember hanyattesik az áraktól.

 32. András szlivka

  András szlivka

  3 hónapja

  Motiválhattok egy fizetés emeléssel💶💶💶

 33. Attila Gere

  Attila Gere

  3 hónapja

  A fidesz és a kereszténység... Hihető, Szájer megmutatta hogy kell élni.

 34. funny and original name

  funny and original name

  3 hónapja

  Mikor jon a soros a jovobol 2?

 35. Professional Yamaha Styles

  Professional Yamaha Styles

  3 hónapja

  A Fidesz egy hamis képet ad magáról miközben velejéig romlottak a sok amőba meg mindent bevesz...

 36. Imre Zele

  Imre Zele

  3 hónapja

  Letezett szamszerij, szerszamij valoban nem volt.

 37. z Zardi

  z Zardi

  3 hónapja

  A nagy karrier vágyóktól kérdezném! Van nagyobb karrier mint felnevelni egy gyereket?(élő, lélegző intelligens életformát)

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   Ez nem holmi karrierről szól (szerintem). Egy társadalom csak és kizárólag akkor boldog ha benne minden ember megtalálja a maga helyét, boldogságát, hivatását. Ha valakinek ez a gyermekei felnevelése, annak a számára biztosítani kell, hogy ezt zavartalanul tehesse és megbecsüljék érte. Aki viszont másban jó, másfelé húz a szíve, mondjuk építész mérnök akar lenni, azt ebben kell támogatni és nem rátukmálni a háziasszony életformát. Jó az a gyereknek, ha az anyja kényszerként tekint a róla való gondoskodásra? Nem. Én azt mondom, inkább kevés, de boldog család legyen, mint sok, de boldogtalan.

 38. Éva Gyimesi

  Éva Gyimesi

  3 hónapja

  Havi 3 millios fixxel az ember nem viccel

 39. Éva Gyimesi

  Éva Gyimesi

  3 hónapja

  Havi 3 millio fixxel az ember nem viccel

 40. mozis88

  mozis88

  3 hónapja

  Herbál Reality, azaz ferdítés, hazugság a köbön, pont mint a politika jobb és bal oldalán, azaz kiszólt a lyuk a gödörből.

  • Gortva Levente

   Gortva Levente

   3 hónapja

   Ha ferdítést, hazugságot vagy gyűlöletet keresel, ajánlom az Origot. 😉

  • asd

   asd

   3 hónapja

   Ezen mi a hazugság?

 41. Balázs Bálint Facklmann

  Balázs Bálint Facklmann

  3 hónapja

  RABOK TOVÁBB NEM LESZÜNK!!!

 42. Marcell Molnár

  Marcell Molnár

  3 hónapja

  Van baj

 43. Péter Varga

  Péter Varga

  3 hónapja

  Ez a hölgy aki adja a narrációt azt kajak betettétek a mikrofon elé és felmondta a szöveget, vagy össze lett vágva külön-külön részletekben?

 44. István Sebestyén

  István Sebestyén

  3 hónapja

  Borkai-Kaleta-Szájer a fidesztálibok három betlehemi királya, az álkeresztény értékek bátor protektora.

 45. L Mayer

  L Mayer

  3 hónapja

  Hányinger a propaganda , mint a majom Budaházi Edda családalapítós, migránsos, magyarok útját megvilágító beteg videója.Szánalmas az egész fityesz

 46. 1977 TheCS

  1977 TheCS

  3 hónapja

  A magyarok már 907 előtt is keresztyének (nem elírás) voltak!

  • 1977 TheCS

   1977 TheCS

   3 hónapja

   @Attila Ez igaz, unalmassá válik mindig ugyanazt hallgatni, de csak azért, hogy mást mondjon és esetleg izgalmasabb legyen a mondanivalója, nem mond mást...a múlt valóban arra jó, hogy tanuljunk belőle, de ez csak akkor igaz, ha a valódi múltat ismered és nem egy elferdített mesét (finnugor elmélet).

  • 1977 TheCS

   1977 TheCS

   3 hónapja

   @István Sebestyén Jó' vanna ne kapd fel a vizet. Nyílván én is ugyanazt használom mint bárki más, nincs külön rovás billentyűzetem...bár ötletnek nem rossz :) egyéb dolgokra gondolok: pl. építkezési szokások, vagy főzési szokások.

  • István Sebestyén

   István Sebestyén

   3 hónapja

   @1977 TheCS Amikor az Internetet használod, latin betűkkel, arab-indiai számokkal a rovásírás helyett, akkor mit majmolsz?

  • Attila

   Attila

   3 hónapja

   Sajnos teso, Pap Gaborek is csak beszelnek es beszelnek. 22 eve csak a beszed, de elore egy tapodtat se jutottak. Es Mar unom is. Elegem van, nem jut a mai kor magyarja, embere elore azzal, hogy a dunatisza kozben szkita aranyszarvasokat talalnak keresztel. Nem ertik a mai kor problemait. A mult egy valamire Jo, tanulni a hibaibol. Semmi masra

  • 1977 TheCS

   1977 TheCS

   3 hónapja

   @István Sebestyén Egy példa így "hirtelen": aki a nyugatot majmolja (esetleg áhítja) ahelyett, hogy saját nyelvében keresné a gyökereit. Mert, hogy nekünk van olyan...és ha egy magyar ember erre azt mondja, "hülyeség", na ott már azért lehet sejteni valamit. Egyébként a Magyar Tudományos Akadémia, mennyire magyar?

 47. Mr. Nobody

  Mr. Nobody

  3 hónapja

  monja ezt a 3.5millios fizetessel...

 48. Endre Pápa

  Endre Pápa

  3 hónapja

  Ez a Novák úgy vigyorog mindíg mint a 60-as évek presszó dobosai a tizedik "kamu" konyak után amit a Homokóra c. dal eljátszásáért kaptak.

 49. Csongor Kemény

  Csongor Kemény

  3 hónapja

  amikor egy hozzá nem értő orbán viktort rákosi mátyással hasonlítja össze, mintha egy húron pendülnének. Ez vagy azt mutatja hogy sík hülye vagy a politikához, vagy azt hogy azoknak próbálod ezt beadni, akik szintúgy semmit sem értenek hozzá. Gratulálok, ez mi ha nem agymosás a médián keresztül akkor? A másik hogy ez a videó egy káosz. Hevesen felsorakoztatsz teljesen random dolgokat egymás mellé, majd adsz neki egy olyan címet ami szintúgy sehogy sem kapcsolódi ka témához. Szánalom amit csinálsz

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   A Rákosi kormány propagandagépezete és az Orbán kormány kommunikációja között sok az egybeesés. Orbánt és Rákosit ugyanúgy a nép megmentőjének, apjának állítják be, a jelszavak ugyanúgy egyszerűek és buták, a pártnak ugyanúgy vannak ideológusai, akik mindenre kiterjedő álláspontokat kreálnak. Ugyanúgy van ifjúsági szervezetük, KISZ és Fidelitas, szóval hasonlítanak.

 50. Davpet92

  Davpet92

  3 hónapja

  Szerintem ez eléggé félrement. Ti is bevágjátok magatokat mártír pózba és megy a sivalkodás? Megkövetelitek, hogy egy politikusnak ne legyen gondolata a világról? Vagy lehet gondolata, csak egyezen a Tiétekkel? Egyik állítására se reagáltok, csak mantrázátok a dolgokat, amiket tényleg nem mondott. És még ti papoltok a képmutatásról? A Rákosi-Orbán párhuzamot valóságban élő ember nem erőlteti - teljesen kontraproduktív. Van elég sok baj a rendszerrel, nem tudom miért nem lehet a valós problémémákról videót csinálni, miért kell fullba tollni a kretént???

  • Balazs Benke

   Balazs Benke

   3 hónapja

   @István Sebestyén Azért ne hasonlítsunk egy totalitárius diktatúrát egy látszat demokráciához. Itt véleményszabadság van, azt teszel amit akarsz, megfogalmazható a kritika,van viszonyítási alapod,tájékozódhatsz külföldről oda utazol ahova akarsz és kb. akkor amikor akarsz. 1989-ig egyik sem állt fent.Nem jó ez a rendszer,de azért lehetne rosszabb is. Plusz nincsen való alternatíva akik hihetőek és következetesek. A rákosi rendszernek is van mai megfelelője az pedig Észak Kórea.

  • Matt Rotter

   Matt Rotter

   3 hónapja

   @István Sebestyén Addig egyetértek, hogy minden rossz eredője, minden rossz gyökere, ami a 20. században történt, az első világháború volt. Semmiképp sem lett volna szabad kitörnie. Ha nem tör ki, megúsztuk volna a bolsevizmus előretörését, Trianont, a nagy gazdasági világválságot, a második világháborút, a holokausztot és a hidegháborút is. De: azért azt is lássuk, hogy Rákosi egy sztálinista diktatúrát üzemeltetett Magyarországon, és hogy az ő uralma alatt (kb. 1948-1953) volt Magyarország történelmének legsötétebb időszaka békeidőben (háborúban 1944-45). Rákosi erőszakosan kollektivizált, államosított, az "osztályellenségeket", kulákokat meg várta szeretettel Recsk. Nem lehetett egy kritikus gondolata senkinek, különben eljött érte a fekete Volga, elvitték az Andrássy út 60-ba, aztán letépték a körmeit vagy áramot vezettek a heréjébe vagy leverték a veséjét. Az egész rendszer a félelmen, az állami terroron alapult, ez és a Magyarországon állomásozó szovjet hadsereg adta a legitimitását. Az állami terror szörnyű dolog, de szerintem háborús körülmények közt még mindig vállalhatóbb, mint békeidőben. Rákosi márpedig békeidőben volt hatalmon. Ezért múlja ő alul még Szálasit is nálam.

  • István Sebestyén

   István Sebestyén

   3 hónapja

   @Matt Rotter Tudod ki és mikor ártott a legtöbbet Magyar hazának? Amikor a fehérgalléros parlamenti politikai bűnözők , arisztokraták kétszer világháborúba vezették az országot. Kétszer egy millió halott lett a végeredmény. Rákosi kisinas volt ehhez képest.

  • István Sebestyén

   István Sebestyén

   3 hónapja

   @Matt Rotter Ne fárassz! Rákosival majd a történelem órán foglakozunk. Orbán az élő való tragédia.

  • Matt Rotter

   Matt Rotter

   3 hónapja

   @István Sebestyén Mi a nagyobb szemétség: ha a hatalom lekommunistázza az ellenzéket, vagy ha emigrációba kényszeríti őket/koncepciós pert indít ellenük/megöleti őket? Félreértés ne essék, nem szeretem az indoklás nélküli kommunistázást, de azért vegyük már észre a különbséget Rákosi és Orbán között!

 51. sanmaz

  sanmaz

  3 hónapja

  A nők, és a férfiak között elég nagy a különbség, viselkedésben, és fizikailag is. Ezek a TÉNYEK után, meg még egyenlőségre törekszünk a kettő között? Az egyik ebben jó, míg a másik abban. Nem várhatjuk el, a nőktől, hogy minden férfias dolgot tudjanak ugyan olyan jól, mint a férfiak, és ez fordítva is igaz. Ha egyenlőséget akarnánk, akkor a háborúban be kéne hívni sorkatonának a hölgyeket, akiknek többsége biztosan kevesebb morállal, és teljesítménnyel látnák el a feladatukat. De ez csak egy munka a sok közül amihez az egyik fél sokkal jobban ért mint a másik, ezért nem kéne azt megdönteni se megpróbálni. De ezek ellenére, igaz, hogy vannak dolgok amikben mind a kettő ugyan olyan jó, mégis az egyik hátrányokat szenved, csak az a gond ebben a világban, hogy ez a téma nagyon durván túl lett kapva, a kedves feministák miatt. Messze nincsenek itt akkora problémák, mint amit egyes feministák provokálnak. Hogy lehet az, hogy a régebbi a feministák, akik kiharcolták a nőknek azokat a jogokat, amik ma is megvannak, sokkal értelmesebbek, és békéssebbek voltak? A mai feministák, már nem azt a minimális eltérést akarják eltörölni a férfi és a nő között, ők már egyenesen több jogot akarnak a nőknek. Ez már csak abból is látszik, hogy ha tényleg a nők jogaiért harcolnának, akkor nem ott küzdenének érte, ahol a legtöbb van. A videó egy másik részében észrevehető egy számszeríj, amely már igen is létezett a Pozsonyi csata idején, az igaz, hogy nem a magyarok bővelkedtek benne, hanem inkább ellenfeleik, de attól függetlenül készíthettek maguk is, vagy megszerezhették mint zsákmányt. A kereszténységről pedig annyit, hogy igen is követték a kereszténységet már 907-ben a magyarok, bár nem az volt az elterjedt. Másrészt a kereszténységről ebben a videóban eléggé negatívan beszélnek, már csak olyanok miatt is, mert egy keresztény országban(azért keresztény, mert a legnagyobb hitvallás Magyarországon 😲🤫😱) meg akarják tartani azt amiben hisznek, és ha tehetik hirdetik azt, csak nem reklámfelületeken, mellesleg minden vallás szereti terjeszteni magát, szóval ez ne legyen már meglepő, hogy egy adott hitvallású országban azt akarják, hogy te is abban higyjél, és ráadásul nem is köteleznek rá. Ha kibírtad, azt a sok reklámot életedben ezt is kifogod, nem fogsz belehalni, és semmit nem fog neked ártani. Aztán ez a videós is elkezd képzelődni, és azt mondja, hogy a többségnek elege lett a Fideszből, Orbánból, miközben azt egy nagyon durva TÖBBSÉG szavazta meg, és azoknak nem változott a véleményük, mert ha az lenne, olyan lázongások lennének mint 2006-ban, de nincsenek! Ha pedig arra gondol, hogy akik fideszesek hülyék, nem is vehetők számba, és így van elege, azoknak akik nem fideszesek, akkor ez egy nagyon durva lenézés, és ezzel a mondatoddal kitiltod a szavazók 2/3-át, ami meg egyértelműen diktatúra lenne, mert a diktatúra mindig a kisebbség akarata. Aztán a videó végén, egy nagyon vicces dolog történik, a baloldal azonosítja a kommunizmust egyenlőnek a jobboldali Fidesszel.👏 Nem tudom, a videó szerkesztője tisztába van e azzal mi az a kommunizmus, de ezek szerint nem, ha nem a DK-hoz, vagy MSZP-hez hasonlította, mivel ugyanis a DK és az MSZP a szocialista pártok Magyarországon, és a szocializmus egy gyengébb változata a kommunizmusnak. Ha pedig a Fideszt kommunistának nézi valaki, kérem szépen hasonlítsa össze a szabadságjogokat Rákosi idejéről, és a mai Magyarországról, megfog lepődni, hogy mennyi a különbség.😉

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   Hosszú komment hosszú válasz. 1. A nők és a férfiak közötti különbségekről csak általánosságokban beszélhetünk. Ezeknek csak töredéke törvényszerű és ami törvényszerű, tehát minden nőre igaz, azok csak biológiai jellemzők nem pedig személyiségiek. Izraelben a nők is sorkatonaságba vonulnak és eddig nem tűnik úgy, hogy rosszabb lenne a morál a női egységekben. Jean Dark is harcoló nő volt, méghozzá történelmileg is híres. A cél nem az, hogy minden munkahelyen egyenlő legyen a nők és férfiak aránya, hanem az, hogy a munkahelyekre ne az alapján vegyenek fel valakit, hogy nő-e, vagy sem, hanem, hogy a kompetenciái megfelelnek-e, vagy sem. Pl. egy műhelyben ne utasítsanak el élből egy nőt, előbb nézzék meg, hogy tud-e autót szerelni és ha igen (mert hogy ez simán meglehet) akkor vegyék fel és kapjon ugyanakkora fizut, mint egy fréfi munkatárs. 2. Ne bagatelizáljunk el semmit. A társadalmunkban bizonyos területeken problémák vannak a női emancipációval és ezeket orvosolni kell. Lehet, hogy néha a feministák túl radikális módszereket alkalmaznak, de a problémákat, legyenek azok akármilyen kicsik is, nem söpörhetjük a szőnyeg alá. Természetesen ott a leghallhatóbb a hangjuk, ahol a legszabadabbak, de ez még nem jelenti azt, hogy nőuralomra törekszenek. 3. Ami a kereszténységet illeti. Magyarországon a 2011-es népszámláláson a népesség 54%-a vallotta magát kereszténynek. A keresztények aránya az országban 2001-2011 között 20%-ot csökkent és feltehetően tovább csökken. Az ország majdnem fele nem is vallja magát kereszténynek, de aki annak vallja magát, azoknak is egy jelentős hányada olyan hipokrata, mint annak idején a farizeusok. Magyarország nem keresztény ország, ennél fogva a mindenkori magyar kormánynak nem az a feladata, hogy bármelyik vallást, vagy akár az ateizmust népszerűsítse, támogassa, hanem az, hogy minden elismert vallási felekezet számára biztosítsa az őket megillető egyenlő jogokat és az igazságszolgáltatás kötelessége az, hogy garantálja minden vallási közösség biztonságát, nem pedig az, hogy az egyik vallás törvényei alapján ítélkezzen. 4. Nem mondom, hogy a fideszesek hülyék, csak nem látnak olyan tendenciákat, amiket pedig kéne. A Fidesz párt élén Orbán Viktorral liberálisként indult a 80-as évek végén, polgári konzervatív lett a 90-es évek végén és 2015 óta egyre szélsőségesebben nacionalista. Ez neked nem változás? Hogy miért kerültek el egy újabb 2006-ot? Egyrészt azért, mert a propaganda gépezetük százszor intenzívebb a Fletóénál. Másodszor azért, mert a baloldali jelenlegi ellenzék tüntetői sokkal kulturáltabbak a polgári akciók terén, mint az MTV-t megrohamozó, tankot elkötő, rendőrökkel harcoló erőszakos jobboldali csőcselék. Harmadszor pedig azért, mert a fidesz és Pintér Sándor keze volt a 2006-os rendőrattackban, ami az egész káosznak a csúcspontját jelentette. 5. A DK nem szocialista, hanem liberális, a szocializmus nem a kommunizmus gyenge változata, hanem egy ideológia csoport, amiben a kommunizmus is benne van több más mellett, a készítők pedig nem kommunistának akarták beállítani a fideszt, hanem a Rákosi féle és a mostani propagandagépezetet vetették össze és lám...alig van a kettő közt különbség.

  • Péter Jenei

   Péter Jenei

   3 hónapja

   Most azt a kort éljük, mikor megint annyira felvilágosultnak és okosnak hisszük magunkat, hogy elkezdtük a világot magunkhoz hajlítgatni. Persze ez sosem szokott működni, de "szerencsére" mindig költséges és hosszú az eszmélés.

 52. Nemoda Buda

  Nemoda Buda

  3 hónapja

  Hogy hazudik ez az undorító, naplopó Novák vezetéknevű luvnya! Persze azt gondosan elfelejti, hogy ő tőlünk kapja a milliós fizetését: így könnyű B+!

 53. KornalyUr

  KornalyUr

  3 hónapja

  Nagyon bírom a videóitok. Ez is ott lenne, de az vitathatatlan, hogy ugyanaz a gondolatmentes gyűlölet jellemzi azokat, akik nekiestek ilyen intenzitással Novák Katalin videójának, és olyan dolgokat magyaráznak bele, amikből utána nyilvánvaló, hogy csak 1-2 kiragadott mondatot láttak belőle, nem az egészet. Nem szexi már kishazánkban gondolkodni, az a nagy büdös helyzet.

 54. olaci 2

  olaci 2

  3 hónapja

  Magyarország örökre egy kommunista ország marad, kommunista szavazókkal és kommunista kormánnyal. A fideszesek a legnagyobb kommunisták!

 55. Zsolt Csaplar

  Zsolt Csaplar

  3 hónapja

  Ennek a nőnek, karácsony tud adni közmunkát, 😂💪

  • Márton Tarki

   Márton Tarki

   2 hónapja

   Bicikli sáv festést

 56. mekkelek1000

  mekkelek1000

  3 hónapja

  Ha lesz a világon, különösen a nyugati világban egy új, mindent elsöprő politikai forradalom, akkor annak a pc lesz az oka. Amit itthon még ki lehet mondani, azt például Amerikában vagy Nyugat-Európában nem lehet. Azt külön szeretem, hogy általában a liberális felfogás szerint a "politikusok ne mondják meg, hogy az emberek hogyan éljenek", ez egészen addig tart, amíg a másik oldal politikusa teszi, amint az ő oldaláé, akkor természetesen oké, és meg is magyarázza, hogy "ez nem beleszólás, ugyan..." Egy politikus elmondta a véleményét, hogy szerinte egy nő úgy is tud teljes életet élni és nő lenni, hogy van családja és nem csak a pénzt és a karriert hajtja, és persze a liberálisok rögtön nekiesnek.

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   @mekkelek1000 Az miért utópia. Arra simán képes lenne a társadalom, ha szélesebb körben lenne támogatott ez az elv. A feudális Európa jobbágyai is reménytelen utópiának tartották volna a demokráciát és lám, egyre nagyobb hatalma van a többségi társadalom döntéseinek a földön. Hány állam lett azóta demokratikus?

  • mekkelek1000

   mekkelek1000

   2 hónapja

   @Bence Kovács Az is utópia, hogy a társadalom majd ezt az elvet fogja irányba venni.

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   @mekkelek1000 De az előbb mondtam el, ha figyeltél volna, hogy nem a megvalósítása a cél, hanem az, hogy a társadalom ezt az elvet vegye irányba. A kommunisták biztosak voltak benne, hogy egyszer mindenki egyenlő lesz. Én nem hiszem, hogy egyszer majd minden kérdésben csak a kompetens személyek fognak dönteni, de a rendszert abba az irányba kell fejleszteni, hogy a szakértőknek minél több, a kontároknak pedig minél kevesebb döntésjoga legyen. Ez nem cél, hanem folyamatos haladási irány, ami egyre távolabb visz minket a jelenlegi problémáinktól.

  • mekkelek1000

   mekkelek1000

   2 hónapja

   @Bence Kovács De ez, amit te képviselsz, ugyanolyan utópia, mint amit a kommunisták képviseltek. Megvalósíthatatlan.

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   ​@mekkelek1000 Nem én egy irányzatot helyeslek, amely felé a társadalomnak szerintem haladnia kéne. Hogy beteljesül-e, az mindegy, de ha kicsit is sikerül a technokrácia irányába mozdulni, az is jobb, mint a liberális-konzervatív kétpólusú demokrácia.

 57. Nylon66

  Nylon66

  3 hónapja

  Na, már itt sem tűrik meg a szélsőséges véleményt? :D GG🤘

 58. Jozsefirst

  Jozsefirst

  3 hónapja

  me me bolt pont hu

 59. iCE

  iCE

  3 hónapja

  2:37 akik annó vastapsoltak ugyanazok dicsőítik most Orbánt xDDDD

  • Márton Tarki

   Márton Tarki

   2 hónapja

   Ne szólj bele, ha fingod sincs a kommunizmusról

 60. artka

  artka

  3 hónapja

  Hozzunk világra még egy magyart. Kappa

 61. TheMrB

  TheMrB

  3 hónapja

  Imádom csuha Bori hangját

  • TheMrB

   TheMrB

   3 hónapja

   @Győző Barasits remelem, troll vagy 😂😂😂

  • Győző Barasits

   Győző Barasits

   3 hónapja

   @TheMrB "NEM ÉRDEMES" !!!

  • TheMrB

   TheMrB

   3 hónapja

   @Győző Barasits, nem értem az indokolatlan túlzott idézőjel és a nagybetűs írás használatát. Kérem, okítson.

  • Győző Barasits

   Győző Barasits

   3 hónapja

   " CSAK " NE " HAZUDNA " FOLYTON-FOLYVÁST " ! ! ! "BÁR" "IDE",? "EZ" "IS" "E L É G"....!!!

 62. Csaba Mészáros

  Csaba Mészáros

  3 hónapja

  A kormány meg a politika igazán elereszthetne minket nemi identitás és nemiség szempontjából, ahogy Szájer Józseffel is tették meg, hogy megmondják, hogy milyen egy család, csak az igazi pedofilok ne fogadhassanak örökbe, habár csak a kormány, meg a katolikus Egyház elfogadó velük szemben, ahogy azt Kaleta Gábornál is láthattuk. Az a képviselőnő meg ne pofázzon havi 3-4 millió forintos fizetéssel, hogy a nőknek nem kell elmenni dolgozni, hiszen sok gyerekes anyaként is kiteljesedhetnek, amikor muszáj elmennie dolgozni, mert különben éhen vesznek, a támogatás amit meg adnak, azt a hajára kenheti.

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   @Győző Barasits Már meg ne haragudj, de nem jár külön kitüntetés a Novák asszonynak, mert a Gyurcsány idejében nevelt három gyereket. Mások a nyomor kellős közepén nevelnek fel négyet és mind a négy szakmát szerez. Aki igazán szeretne gyermeket, az CSOK, meg 7 üléses autótámogatás, meg egy valag pénz nélkül is felneveli a gyerekét. Én a Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai kormányok alatt voltam kisgyerek és nem éreztem magam hátrányban a mostani helyzethez képest. Most egykulcsos adó van és mindenféle támogatás. Az apám mégis sokkal idegesebben jön haza munkából, mint annó, mert a kormányunk éppen tönkreteszi a közszolgáltató céget, aminek dolgozik. Szóval nem fogom megköszönni, hogy a Fideszre szavaztál, sem azt amit Novák asszony tett.

  • Győző Barasits

   Győző Barasits

   3 hónapja

   @Balazs Benke// Ha"nem" Szólsz, "okos" maradhattál "VOLNA" !!! De "így" nem !!!

  • Balazs Benke

   Balazs Benke

   3 hónapja

   @Győző Barasits xd, hát nem azért, de egy teljes állású politikusnak nem rossz fizetése van/volt/lesz. Ő rohadtul semmit nem harcolt ki hiszen hiába mondja a magáét ha nem egy át a törvényhozáson.

  • Csaba Mészáros

   Csaba Mészáros

   3 hónapja

   @Győző Barasits Neked az Atyaúristen 😂🤪

  • Győző Barasits

   Győző Barasits

   3 hónapja

   @Csaba Mészáros " I G E N " s "E Z" "baj"? " ÉS " T E " MI " VAGY " !!!? ? ?

 63. Bátor Mohácsi

  Bátor Mohácsi

  3 hónapja

  Milyen rohadt jól vágsz

  • Zs Nagy

   Zs Nagy

   3 hónapja

   🤣🤣🤔

 64. Nova 6

  Nova 6

  3 hónapja

  Már hiányoztál 😊

  • Márton Tarki

   Márton Tarki

   2 hónapja

   @Jancsi Bá Tényleg? Hol??

  • Jancsi Bá

   Jancsi Bá

   2 hónapja

   @Márton Tarki Ezt te mondtad.

  • Márton Tarki

   Márton Tarki

   2 hónapja

   @Jancsi Bá Jó kis logika

  • Jancsi Bá

   Jancsi Bá

   2 hónapja

   @Márton Tarki Hogy aki nem fideszes az agymosott.

  • Márton Tarki

   Márton Tarki

   2 hónapja

   @Jancsi Bá Hogy??

 65. sukár more

  sukár more

  3 hónapja

  Az igazság szabaddá tesz benneteket...ha a kereszténység betartaná jézus tanitását béke és gazdagság egyenlöség és szeretet lenne a világban...és pont ö is rámutatott a képmutatok hazugságára....

 66. balázs kovács

  balázs kovács

  3 hónapja

  Ijj már 19 órája fent van a videó és még nem törölték.

 67. Gergő Dmtr

  Gergő Dmtr

  3 hónapja

  Következő videó jöhet a valódi kereszténységről.

 68. Ágoston Müller

  Ágoston Müller

  3 hónapja

  ❤❤

 69. Bálint Domokos

  Bálint Domokos

  3 hónapja

  Számszeríj a németeknél simán lehetett, ekkor a frank birodalomban már több száz éve használták. Egyébként meg vicc, hogy ennyi kormány pénzből egy total war játék motorjával kell animációt csinálni.

 70. József Németh

  József Németh

  3 hónapja

  Senki nem egyenlő a társadalomban. :) A társadalmi fejlődés első lépése lenne annak felismerése, hogy van egy réteg, amely nemtől, rassztól függetlenül eltapossa a többit. Unalmas már kissé ez a férfi-nő dichotómia, legfőképp mert amíg itt le vagyunk ragadva, nem figyelünk a többi társadalmi igazságtalanságra.

 71. Aaron Kovács

  Aaron Kovács

  3 hónapja

  Há' nehogy már a férfi férfi legyen, a nő nő, a férfi férfi, a kutya kutya, jajj bocs belezavarodtam. El kell mennem liberális tanfolyamra, hogy megokosodjak.

 72. Zalán Páll

  Zalán Páll

  3 hónapja

  Fankadeli és Tóth Gabi egy magyar történelem videóban? lol

 73. András Nagy

  András Nagy

  3 hónapja

  Így is-úgyis kihal a lakosság a faszba, mert nem akarnak gyereket vállalni az emberek. Innentől leszarom, mi lesz a nemzettel, csak nyudíjat farmoljanak majd nekem valahogy.

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   Szerintem a liberálisok és a konzervatívok egyaránt felelősek azért, hogy a társadalom leamortizálódik. A liberális szemlélet az, hogy az egyén szabadsága mindennél fontosabb. Tehát, ha te úgy érzed, hogy a házasság, vagy a gyerekvállalás, vagy az örökbefogadás korlátoz téged az önmegvalósításban, akkor válj el, vetesd el a gyereket, vagy ne is vállalj ilyeneket soha, mert ez csak egy lánc a nyakadon. Ahelyett, hogy elgondolkoznál, esetleg pont ez az, ami boldoggá tesz téged. És láss csodát, egyre kevesebb a házasság, egyre több a válás, egyre kevesebb a gyerek, egyre több az abortusz, egyre kevesebb a nevelőszülő, egyre több az árva gyerek. És akkor jönnek a konzervatívok és azt mondják, hogy ha nem alapítasz családot és nem termelsz ki legalább két gyereket, akkor önző hazaáruló, abnormális vagy. Hát most mi legyen? Üsse kő vállalok családot. Gyorsan elkapom a legközelebbi magyar hölygyeményt, elveszem és addig töcskölöm, amíg ki nem tol három szép fehér gyereket. Vállalok egy szar állást, amit utálok, de jól fizet, az asszonypajtás meg otthon neveli a lurkókat és a be nem teljesült orvosi pályájáról álmodozik. És mivel az egész helyzet kvázi egy kényszer, előbb utóbb bekattanunk és a gyerekeken vezetjük le a nagy világfájdalmunkat. Akik persze ettől jól elcsesződnek. Tessék állambácsi. Kitermeltünk neked három sebzett lelkű felnőttet, akik szintén elcseszik majd a gyerekük nevelését! A konzervatívok szabályos családipart próbálnak csinálni a társadalomból, ami nem a minőségre, hanem a mennyiségre megy. Szerintem nem való mindenkinek a családalapítás, de sokkal inkább kéne támogatnunk és tisztelnünk azokat, akik családot vállalnak. Függetlenül attól, hogy tervezték, vagy hirtelen jött. És nem kéne annyira támogatnunk az abortuszt meg a válást. Azt kéne elérni, hogy ha egy házaspár összeveszik, akkor először a terapeutához menjenek és ne az ügyvédhez. És ha valaki el nem akar gyereket, de mégis terhes lesz, akkor szülje meg és legalább egyszer fogja meg a kezében és ha akkor sem kell akkor adja örökbe egy szerető családhoz. Függetlenül attól, hogy két férfi, vagy két nő, vagy egy férfi és egy nő akarja örökbe fogadni.

  • András Nagy

   András Nagy

   3 hónapja

   @Márton Tarki Tudom. 1,40 körül van most a teljes termékenységi arányszám. Ahhoz képest, hogy mennyit költöttek rá, ez nem nagy teljesítmény egyenlőre. Kíváncsian várom, hogy tovább nő-e a jövőben. Remélem. Ha nem, bye bye Hungary lesz.

  • Márton Tarki

   Márton Tarki

   3 hónapja

   @András Nagy Nem sértésnek szánom, de kicsit jobban is tájékozódhattál volna. Pont a gyerekvállalási átlagot próbálja (már egy tizeddel sikerült is) növelni a kormány, azzal, hogy hitelt ad (most nem részletezem, nézz utána) a családalapítást tervezőknek és rengeteg családi kedvezményt is ad.

  • András Nagy

   András Nagy

   3 hónapja

   @mekkelek1000 Szerintem nagyobb ösztönző hatása lenne a korhatárt feljebb vinni. Az a baj, hogy a szegényebbek az anyagiak miatt nem akarnak gyereket vállalni, a gazdagabbak meg a karrierjük miatt. El kellene érni a 2,1-es teljes termékenységi arányszámot, különben tényleg szépen lassan elnéptelenedik az ország. Az kellene, hogy szinte minden család vállaljon legalább 2 gyereket. Egyébként ehhez szerintem még legalább 3x ennyit kéne fordítani családtámogatásra, hogy az egyik legnagyobb kiadás legyen a költségvetésben. Ha lenne egy nagy és hosszútávúan fenntartható baby boom, mint anno a Kádár-korszakban, onnantól lehet ezerrel rágyúrni a többi problémára, mint pl az egészségügy. A szélsőjobbosok akarják a leginkább a konyhában tartani a nőket, legalább is a fasiszták és a nácik idejében ez volt. De a szélsőjobberek most is nagy általánosságban a nőket anyának kívánják, és a gyereknevelést tekintik a legfontosabbnak. Ahogy én is, azzal a különbséggel, hogy szeintem a szülőknek meg kell osztaniuk a terheket. Végszóként annyi, hogy szerény véleményem szerint személyes és társadalmi szempontból is nagyon fontos gyereket vállalni, és őszinté, haragszom azokra, akik megtehetnék, de nem teszik.

  • mekkelek1000

   mekkelek1000

   3 hónapja

   @András Nagy Szerintem te nem igazán vagy tisztában azzal, hogy mit akarnak a szélsőjobbosok. :D De rád hagyom, gondold így. "Aki nem vállal gyereket, késöbb mehessen nyugdíjba. Mert így fair." A nyugdíj ne a gyerekek számától függjön, mármint hogy hány évesen mehetsz nyugdíjba, inkább legyen több nyugdíja annak, aki gyereket vagy gyerekeket vállal.

 74. kanefriessner

  kanefriessner

  3 hónapja

  Hát ez mind nagyon szép és jó, a baj csak az, hogy Orbán ellenzéke pontosan ugyan ezt csinálja! Dumálnak Orbán korrupciójáról, miközben ők szétlopták (vagy még nem indokolt a múlt idő?) Zuglót, miközben ők 94-98 és 2002-2010-ig ugyanígy szétlopták az országot, miközben az ő polgármestereik is megszavaztattak saját maguknak most, a járványhelyzet kellős közepén ünnepi prémiumot, stb, stb, stb. Ez nem képmutató? Vagy az, hogy 2010 előtt Ferinknek húzott a "szíve" Moszkvához, most meg már hirtelen a Nyugat lett a "szerelme"? 2010 előtt mért nem inkább Brüsszel felé kacsingatott akkor, ha akkora probléma most neki Orbán haverkodása Moszkvával? Ez nem képmutató? De az, de ti igazándiból nem objektíven nézitek a helyzetet, hanem Ferink törzséből. És ha 2 év múlva jönne Feri, akkor 4 év múlva már Viktorunk törzsében lennétek és úgy csinálnátok, mintha a mostani lényetek nem is létezett volna. Ez nem képmutató? És értem én azt, hogy nektek nem tetszik a kereszténység, de attól még Magyarországon az az államvallás 1000+ éve. Tudtommal senki se kötelezett titeket arra, hogy templomba járjatok vagy Bibliát olvassatok, stb.! Vajon miért nem látok itt iszlám-kritikus videót? Jah, csak nem azért, mert azoknak a hívei felrobbantanák a házaitokat, vagy levágnák a fejeiteket? Hmm, láthatóan legalább annyira komolyan kell venni a ti keresztény-ellenes szavaitokat, mint amennyire a fideszesek keresztény hitét! Milyen érdekes, hogy csak akkor megy a valláskritika, ha nincs tétje!

  • Győző Barasits

   Győző Barasits

   3 hónapja

   " G R A T U L A "..... " BECSÜLÖM ,AMIT " ÍRTÁL " ! ! ! Ha "TÉNYLEG" eszt GONDOLOD !!!

 75. Partali Róbert

  Partali Róbert

  3 hónapja

  Ez az agymosás az egész világban jelen van, szóval nyugi ezt nem lehet megváltoztatni!

  • Győző Barasits

   Győző Barasits

   3 hónapja

   "NYUGTÁVAL" "DICSÉRD" "A "NAPOT" ! ! ! ?

 76. csete pisti

  csete pisti

  3 hónapja

  Ha nyugatról jön tanács vagy az útmutatas az atuti kis globalista ördög fiokak

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   Itt senki nem beszélt globalizmusról. Az viszont tény, hogy a különböző társadalmi csoportok emancipációja már nagyjából a 90-es évek óta csak nyugaton halad. Nyílván követnek el hibákat és botladoznak, de a nyugati társadalom az egyetlen, amelyik intenzíven próbálkozik a társadalmi berendezkedést jobbá, igazságosabbá és elfogadóbbá tenni, míg a keleti társadalom a kommunizmus után vissza akar térni egy monarchikus konzervatív 1910-es 20-as 30-as évek beli állapotba.

 77. Gyula Molnár

  Gyula Molnár

  3 hónapja

  B+ ez a honfoglalás kemény.

 78. Décse Prohászka

  Décse Prohászka

  3 hónapja

  Abban egyet értl hogy ne a politikusok mondják meg hogy hogyan éljünk de tényleg a 900as évek körül vettük fel a kerszténységet hisz Géza már keresztény nagyfejedelem volt csak még nem vette fel a királlyá avatási hagyományokat

 79. Mass Acre Audio

  Mass Acre Audio

  3 hónapja

  a nok lassabbak es “gyengebbek.” Igen. Es? Mar ez sem pc? Xdd vagy le kell tagadni a nyilvanvalot?

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   Megnézem, hogy gyorsabb vagy-e egy női futó világbajnoknál te, mint férfi. Vagy, hogy erősebb vagy-e egy női súlyemelőnél.

  • László Szikra

   László Szikra

   3 hónapja

   Te meg butább vagy mégsem ér hátrány!

  • Dr. Coomer

   Dr. Coomer

   3 hónapja

   És ez minden munkánál probléma?

 80. csörgő magor

  csörgő magor

  3 hónapja

  Ugyanolyan manipuláló fos ez a videó, mint az a genny, amit a fidesz tol. Gondolkozzatok el ezen, mert be fogjátok látni, hogy semmivel sem vagytok jobbak náluk, csak a másik oldalon álltok.

  • csörgő magor

   csörgő magor

   3 hónapja

   Tesókám. Butus vagy sajnos te is. Egyből rátámadsz a fideszesnek hitt emberekre, amikor, mivel kevéssé mérsékelten eszetlen vagy, fel sem fogod a mondandójukat. Tényleg sajnállak, mert valószínűleg egy suttyó panelházban élsz és nincsen eszed. Csak hogy tisztázzuk nem vagyok fideszes, csak nem szeretem a köznépet manipuláló tartalmat.

  • Győző Barasits

   Győző Barasits

   3 hónapja

   """ S Ü T """ """BELŐLED""" a ""TUDATLAN"" "" SÖTÉTSÉG"" ! ! ! "GUSZTUSTALAN" vagy !!!

 81. Bence Szabó

  Bence Szabó

  3 hónapja

  igazából 907-ben volt már számszeríj de inkább a nyugati orszagokban volt elterjedtebb mint pl a Frank Birodalom

  • János Mikler

   János Mikler

   3 hónapja

   " Kínából már az ie. 500-ból ismert a számszeríj. Neve a szláv szamosztrelij (önműködően lövő) kifejezésből származik. Felépítése mit sem változott az évszázadok során. Az anyagminőség javulása csupán a megfeszítés módján követelt fejlesztést."

 82. Tibor Menyhart

  Tibor Menyhart

  3 hónapja

  Soha nem hittem volna, hogy Frank Drebin hadnagy szerepelni fog nálatok ❤️❤️❤️ (2:06)

 83. Elmer Fudd

  Elmer Fudd

  3 hónapja

  Visszagyütt a kommonizus 😂😂😂

  • Csongor Kemény

   Csongor Kemény

   3 hónapja

   @Elmer Fudd ??? Xddd kerlek valaszolnal a hozzaszolasomra? Magyarazd el akkor mit jelent, hiszen szerinted én , mint egy tudatlan nem tudja :( várom a válaszodat :)))))))

  • Elmer Fudd

   Elmer Fudd

   3 hónapja

   @Csongor Kemény nagyon egyszerű , pont ezért te nem tudod értelmezni😂😂😂😂

  • Csongor Kemény

   Csongor Kemény

   3 hónapja

   jézusom, ti még nem tanultatok történelmet? akkor mit kerestek itt? te tudod egyáltalán mit jelent a kommunizmus?xdddd fantasztikus mennyi hülye ember van, kérlek csak egy definícióra lennék kíváncsi, csak írd le mi az akommunizmus, aztan az alapján kezdj el hasonlókat mondani, köszi szépen :) xddddd szerencsétlen

  • Győző Barasits

   Győző Barasits

   3 hónapja

   @Ernő Hányi """" O T T """" A """ P O N T """ ! ! ! " G R A T U L A " !!!......................!!!

  • Ernő Hányi

   Ernő Hányi

   3 hónapja

   Nem is ment el, ezek ugyanazok.

 84. RolandHUNter

  RolandHUNter

  3 hónapja

  Nem azért a 3 dináros 5 forintosért, de a népnek mindig IS utat kellett mutatni. Vagy a vallás tette ezt vagy a király. Olyan nincs, hogy tömegesen mindenki más és mást csinál és közben 1 irányba haladnak. Tömegesen az ember buta, mint egy birka. Ezt senki ne vegye sértésnek, de genetikailag ilyenek vagyunk. A videóra alapozva, az is baj lenne, ha az ifjúságot felelős felnőtté nevelné az iskola? Mert végül is az is egy iránymutatás! Az állam igen is felelős a polgáraiért, és ha az irány elv amit képvisel az állam, jó, akkor miért baj hogy a közös jó felé vezet az állam? (oké..nem ilyen országban élünk, de a lényeget értsétek meg kérlek)

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   @Győző Barasits Miért lenne jobb a kormány véleménye. Én itt helyben rá tudok cáfolni egy csomó kijelentésükre ha akarok. Mégsem akarom őket elhallgattatni. Ezt hívják szólásszabadságnak és ez az egyik demokratikus alappillér. Tudtommal itt demokrácia van nem?

  • Győző Barasits

   Győző Barasits

   2 hónapja

   @Bence Kovács // "Ellentmondásba" keveredtél ?!!! Miért kellene a"Kormánynak" tiszteletben tartani "AKÁR KI" véleményét, ha jobb a "sajátja" !!! "Ő" úgy "gondolja" (TUDJA) !!! " MITŐL " LENNE " JOBB " A " MÁSIKÉ " ? !!!

  • RolandHUNter

   RolandHUNter

   2 hónapja

   @Bence Kovács Annak van joga vezetni, aki a népet képviseli és segíti, nem pedig csak az adott érdekeltségű csoportokat.

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   Ez egy nagyon szép filozófia. Elvi síkon. A gyakorlat viszont számos kérdést felvet. Kinek van joga vezetni minket, melyik apparátus elég képzett ehhez a feladathoz? És melyik vallás, melyik életforma a legjobb számunkra? Ezekre nem igazán van egységesen elfogadott jó válasz ezért kell elfogadnunk, ha valaki nem úgy vélekedik róluk, mint mi és ezért kell ezt a mindenkori kormánynak tiszteletben tartani.

  • Győző Barasits

   Győző Barasits

   3 hónapja

   "" TÉVEDSZ """ !!! " MOST " ÉLÜNK " ILYEN " ORSZÁGBAN " !!!"Ezeknek nem tetszik"csak!

 85. Im Just Saiyan

  Im Just Saiyan

  3 hónapja

  49 dislikolo sorosbérenc libernyák kommunista homokszekszuálisok

 86. Original G

  Original G

  3 hónapja

  Kurva gáz ez a hang Mit támogasak? Évi 3 videó t?

 87. fhmen

  fhmen

  3 hónapja

  eresz

 88. Robert Petrovits

  Robert Petrovits

  3 hónapja

  Megtenné valaki hogy szól ennek a hölgynek hogy hihetetlenül hülyén áll a szemöldöke

 89. Robert Petrovits

  Robert Petrovits

  3 hónapja

  O1G

 90. bence koller

  bence koller

  3 hónapja

  Mert a szélső baloldal nem ezt csinálja... ugyanúgy beleszól mindenbe. Ezzel nem védeni akarom (nem is pártolom), de nem különbözik a nyugat sem. Az egész világ elmehet a picsába szerintem.

 91. Marcell Horvát

  Marcell Horvát

  3 hónapja

  Ilyenkor örülök, hogy nem nézek tévét. Aztán szembejön velem a téma a youtubeon. Hirtelen szimpatikus lett az Eiffel torony tetejéről az aszfalt...

 92. MrFaszkorbacs

  MrFaszkorbacs

  3 hónapja

  Valóban nem elfogadható, hogy fideszes politikusok mondják meg mint gondoljunk bizonyos dolgokról, de felhívnám a figyelmet, hogy a másik oldal képviselői sem lesznek jobbak a DK-val, momentummal, meg a többivel, akik a cancel culture-nak tapsikolnak.

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   Nem hiszem, hogy a cancel culture-nak tapsolnának. Én például kifejezetten baloldali beállítottságú vagyok, de szerintem a különböző kultúrák nemhogy megakadályozzák, bizonyos módon még elő is segítik azt, hogy az emberek egy nagy közösséget tudjanak alkotni. Ha belegondolsz minden egyes népben ugyanaz a vágy van meg az önkifejezés iránt. Minden nemzet táncol, énekel, zenél, ünnepel, gyászol, emlékezik és élni akar. Persze ezt mind különbözőképpen tesszük, de ha szentelnénk egy kis időt egymás megfigyelésére, akkor látnánk, hogy az afrikai arcán ugyanaz az öröm van zenélés közben, mint az európaién, a muszlim ugyanolyan áhitattal tekint az ég felé, mint a keresztény, és egy kínai kisgyerek ugyanúgy sír ha bántják, mint egy amerikai. Mindenhol a világon jelen van a kizsákmányolás, az agresszió, a reménytelenség és mindenütt ott a tettrekészség, a szeretet iránti vágy, a nagyvonalúság. Csak ezt az egészet egy sokszínű takaró borítja.

 93. Aron Martonfi

  Aron Martonfi

  3 hónapja

  Az a baj ezzel az országgal hogy olyan sík hulye fasz emberek lakják akiket leteszel a sarokba Es ott marad.... fingja sincs arrol milyen vilagban kene élnünk mert nem tudjak mi van mashol... mert nem láttak vilagot

 94. Goatman

  Goatman

  3 hónapja

  Csak a Fidesz Kappa

  • Marcell Horvát

   Marcell Horvát

   3 hónapja

   Hahahaha! Ez lenni vicc! Hahahaha

 95. Attila Szászfai

  Attila Szászfai

  3 hónapja

  Már nekem is van Herbál pulcsim. ✋😁 Karácsonyra kértem. 😄

  • Attila Szászfai

   Attila Szászfai

   3 hónapja

   Na erre törölte a hozzászólását szééép húzás😂😂😂

  • Attila Szászfai

   Attila Szászfai

   3 hónapja

   @Márton Tarki Attya úr isten megbántottalak valahogy? 😆 De ha nagyon bele akarunk menni akkor; igen- téged érdekellek, hiszen válaszoltál😇

 96. BircaHang

  BircaHang

  3 hónapja

  Ez van, a magyar nép nem akar szivárványperverziót, tessék beletörődni.

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   @BircaHang Fantazmagória. Egyetlen orvos sem támasztaná alá az elméletedet. A záróizom működése független attól, hogy hányszor tágul ki. Ennyi erővel minden egyes székletnél gyengülne.

  • BircaHang

   BircaHang

   2 hónapja

   @Bence Kovács Közismert tény.

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   @BircaHang Hol olvastad ezt az irdatlan baromságot?

  • BircaHang

   BircaHang

   2 hónapja

   @Bence Kovács Viszont a nemi szerv seggbe dugása káros. A homokosok 50 éves korukra képtelen visszatartani az ürülékösztont, mert addigra teljesen tönkre mennek izmaik.

  • Bence Kovács

   Bence Kovács

   2 hónapja

   @BircaHang Ezekszerint a tánc a láb rendellenes használata, az ének a torok rendellenes használata, az önkielégítés pedig a nemiszerv rendellenes használata. És lám, egyik sem ártalmas.

 97. JayTracks

  JayTracks

  3 hónapja

  Fidesz avagy a bort isznak, vizet prédikálnak.

 98. Black Light 999

  Black Light 999

  3 hónapja

  Végre új video :)

 99. László Szikra

  László Szikra

  3 hónapja

  Meztelen meleg ember ereszkedett le egy ereszen, neszeszere tele szerrel!

  • Márton Tarki

   Márton Tarki

   2 hónapja

   @Jancsi Bá Boruljak le Allah előtt vagy mit akarsz???

  • Jancsi Bá

   Jancsi Bá

   2 hónapja

   @Márton Tarki A liberálisok legalább nem mondják magukról azt, hogy keresztények, mint a főnökeid.

  • Dr. Coomer

   Dr. Coomer

   2 hónapja

   Boldog karácsonyt!

  • Dr. Coomer

   Dr. Coomer

   2 hónapja

   @Márton Tarki azokat nem védik akik úgy melegek hogy közben utálják a melegeket bruh

  • Márton Tarki

   Márton Tarki

   2 hónapja

   Mi van, a libsik mégsem védik a melegeket? Szánalmas ez a képmutatás

 100. Norbert B.

  Norbert B.

  3 hónapja

  Ahw jó lett.

  • Márton Tarki

   Márton Tarki

   3 hónapja

   @Norbert B.Ja bocs, kőkemény kommunizmusban élünk. Nincs sajtószabadság es nincs egy ellenzéki média se. Éjjel fekete kocsival érted jönnek félholtra vernek, oszt visznek a Gulagba. Mi ez ha nem agymosás xd? Amúgy ,,Marry xmas'' Neked is.

  • Norbert B.

   Norbert B.

   3 hónapja

   @Márton Tarki agymosott csak te vagy bástya. peace&love&marry xmas

  • Márton Tarki

   Márton Tarki

   3 hónapja

   Igen. Nagyon jók vagytok az emberek hülyítésében👏 Öröm nézni, ahogy írogat a sok agymosott, naiv ember. Mocskolódjatok csak!

Következő