Szórakozás

MI HAZÁNK HISZTI VS. PRIDE HISZTI (A TUDATLANSÁG KORA 1. rész)

Hónapok óta a Fidesz és a Mi Hazánk kedvenc témája a homoszexualitás és a pride. Új videósorozatunk első részében utánajárunk, mi a gond az ál-erkölcsösséggel és az erkölcstelenséggel.

Megjegyzés 

 1. Bulcsú Kolonics

  Bulcsú Kolonics

  2 hónapja

  Engem sem érdekel a melegek MAGÁNÉLETE de ha azt akarják hogy ne avatkozzunk bele akkor minek vonulnak fel? Senki nem kiváncsi rájuk. Amúgy nagyon bírom a munkásságotokat így tovább!

 2. Zoltán Kökény

  Zoltán Kökény

  2 hónapja

  Ha véletlenül megtalálná egy LGBTQ közösségnek tagja ezt a kommentet, akkor kérem segítsen! Ha a szexualitás magányügy, akkor mi a faszért kell felvonulni?

 3. Hy Mapper

  Hy Mapper

  2 hónapja

  UI.: A Fideszesek azt se tudták elkerülni, hogy az általuk megbélyegzett homoszexuálisok ne legyenek a pártjukban.

 4. Hóvirág Fruzsina S.

  Hóvirág Fruzsina S.

  3 hónapja

  Teljes mértékben egyetértek. Transz nő vagyok. De el ne felejtsük, hogy az LGBTQ közösségnek durván 90%-a ELLENZI, amit most te is felhotál ellenpéldánnak. Tudom, mert tagja vagyok, ismerek rengeteg tagot, egyszer se hallottam szép szót erről. És hogy félmeztelenül vannak nyilvánosan a Pride-on? Haló, voltatok már fesztiválon? :D Oda is viszik gyereket, tudhatják a szülők, hogy lesz pár dolog, ami nem való nekik. De akkor legyen egy focimeccs. Félmeztelen szurkolók részegen ordítanak a családi szektor mellett. Amire ki akarok luykadni, hogy NINCS hatással a gyerekre. Legalábbis rám sose volt. Pedig vittek engem koncertre, vittek engem focimeccsre. A pride-on meg elenyészó az amit a vidóban látunk. Nyilván anóz mást mond, aki nem beszélt még soha LGBTQ taggal, aki csak ilyen propaganda videókon keresztül látja az egész Pride-ot.

 5. Gandulff

  Gandulff

  3 hónapja

  A tudatlanság Wikipédia rovatában a definíció mellé a magyar nyugdíjas-t kéne beírni.

 6. Marcell Molnár

  Marcell Molnár

  3 hónapja

  Proud to be Straight

 7. Gábor Závory

  Gábor Závory

  5 hónapja

  Én rákerestem ere a 76 nem-re a legfurcsábak ezek közül: volt egy üveg majonéz, egy AC logó,(AC=Assasin’s Creed) A star wars-ból a szeparatisták jele, egy horogkereszt és egy helikopter

  • The Blancmange

   The Blancmange

   4 hónapja

   A példák az őket kigúnyolók mémei. De lehet, hogy komolyan átvettek párat. Nem tudom láttad-e a naponta többször, hangulattal nemet is váltó egyéneket. Ahol büntetik a helytelen nemre utaló névmás használatát, ott nehéz velük meglenni.

 8. Gozarusan

  Gozarusan

  5 hónapja

  9:34 Ott az igazság

 9. Nao Potátó

  Nao Potátó

  6 hónapja

  Én bevallom őszintén, hogy aszex vagyok, és akik nem tudnák, az is egy LMBTQ+ dolog. De szerintem egy LMBT-nek (ha mamgmaból indulunk ki) közel sem volt bántó ez a videó, de ezzel a genderes dologgal nem teljesen értek egyet. Nyilván nincsen 76 gender, mert van egy csomó, ami ugyan azt jelenti, vagy csak kevés eltéréssel. Például a genderfluid és a genderqueer ugyan az, de más. Félreértés ne essék, nem vagyok genderqueer, lány vagyok, de ez egy kicsit logikátlan volt. Nyilván, aki nem jártas a témában nem tudja pontosan. Az, pedig, hogy a szülök ráráncigálják a tütüszoknyát a kisfiukra, az egyszerűen undorító. De nem csak a meleg párok csinálnak ilyet, hanem a heteró párok is. Azzal pedig nincs bajom, hogy gyerekek vannak a prideon, ha a szülei melegek/szupportálják, elfogadják a melegeket, de akkor legalább a BDSM és a kihívó öltözeteket zárják már ki, hamár a kisgyerekeket beengedik.

 10. József Méhész-Balázs

  József Méhész-Balázs

  6 hónapja

  Videó második fele érdekes. A nemek száma...

 11. sukár more

  sukár more

  9 hónapja

  Az emberiség kipusztul hamarosan...

 12. Zsolt Kollath

  Zsolt Kollath

  9 hónapja

  Atya Mária!!!!Mi Folyik A DUNÁBA!!!?

 13. József Méhész-Balázs

  József Méhész-Balázs

  9 hónapja

  Amúgy aki meleg jó részük utód nélkül hal meg, ez ellen háborúzik a mi hazánk ejjjnye bejnyeeee

 14. g-man

  g-man

  9 hónapja

  2:35 ezt a hangot hogy csinálod

 15. Bence Kovács

  Bence Kovács

  11 hónapja

  A folyamatosan mindenhol heteroszexuálisokat látó, heterodomináns (megjegyzem jogosan az) társadalomban sokszor keresztény értékrendekben nevelt fiatalok is homoszexuálisok maradnak. Akkor ez fordítva hogy történhetne meg?

 16. Tamás Dupcsák

  Tamás Dupcsák

  11 hónapja

  Miért kell állandóan a jobboldalt gyalázni? A baloldalt miért nem?

  • Gortva Levente Jaj

   Gortva Levente Jaj

   Hónapja

   Itt nem a jobboldalról volt szó, hanem egy jobboldali pártról

 17. Márton Bács

  Márton Bács

  Évvel

  Többen vagyunk mint az LMP😅😄😃🤣

 18. Tamás Csáki

  Tamás Csáki

  Évvel

  A Prideról annyit, hogy szerintem a Stonewall lázadás megemlékezéséről kellene szóljon mely az egyenlőséget szimbolizálja illetve politikai megmozdulás kellene legyen azokban az országokban ahol egy meleg ember kevesebb joggal rendelkezik mint egy heteroszexuális vagy egyszerű karneválnak, bulinak is lehetne tekinteni. Az egyik részben a bácsi azt mondta, hogy a Pride adóból van. 😂😂 Ez kurva jó. 😂 A helyzet az, hogy meleg szervezetek szervezik önerőből vagy adományokból, például Gajdics Ottó kutyaszaros hasonlata majdnem 200.000 Ft adományt hozott a Háttér Társaságnak. (asszem, legalábbis elég szép összeget) A gyereküket ellenkező neműeknek szánt ruhába öltöztető szülők szerintem nem normálisak. Ha a gyerek transzszexuális akkor idővel ez utat fog találni az életében csak lehet, hogy 18-20 évesen veszi fel a magassarkút nem 7 évesen. Kíváncsi lennék mit gondol egy szakember, mondjuk egy gyermekpszichológus. Nemekről annyit, hogy a genderelmélet nem biológiai értelemben beszél a nemekről hanem bevezeti a társadalmi nem (gender ellentétben a biológiai nem sex megfelelőjével) fogalmát ami alatt azt a viselkedést, társadalomban betöltött szerepet értjük amit a társadalom vagy közösség elvár az egyéntől a biológiai neme miatt. A sztereotípiák nagyon jó példák, például az hogy a lányok babáznak, a fiúk autóznak vagy a nők főznek és a gyerekkel vannak otthon míg apu dolgozik vagy az, hogy a szerelés nem női munka vagy, hogy a rózsaszín lányos szín, a kék pedig fiús. Egyszóval azt vizsgálja, hogy mi számít nőiesnek és férfiasnak egy társadalomban. Remélem nem mondtam hülyeségeket, nem vagyok szakmabeli. 😂 Tessék művelődni. Volt egy vélemény ami azt hangoztatta, hogy a Pride legyen 16+ vagy 18+-os. Egyetértek. Az, hogy meg hogy a kislány bámulja a meztelenül táncoló férfit a kirakatban legyen már a szülő hibája. Van aki ebből él meg. Vélemény.

 19. MGstaR17

  MGstaR17

  Évvel

  A pride maga egy szörnyű dolog. Maga a homoszexualitás természetesen nem.

 20. Erik Egon

  Erik Egon

  Évvel

  MAGYARORSZÁG! A NAGY MÚLTUNK ELLENÉRE, ITT VOLT VALAHA NORMÁLIS REND!?

 21. Loop

  Loop

  Évvel

  Én egy krumpli vagyok én egy krumpli vagyok én egy krumpliiii

  • The Blancmange

   The Blancmange

   4 hónapja

   Ha megsütlek és megeszlek, akkor nem leszek kannibál...Megvan a kiskapu. Fajt kell váltani és nem lesz kannibalizmus.

 22. Martin Lindenmayer

  Martin Lindenmayer

  Évvel

  Nagyon jó szemléltető videó volt számora, a végén a gyerekeken és a 30 valahány nemen végleg kiakadtam. Férfi van és nő, pont. Ha én kenyérpirítónak mondom , illetve érzem magam, attól még ugyan úgy egy ember leszek. Ha levágatom a farkamat és mindenem átműtik, akkor is férfi leszek. Elképesztő, hogy milyen elfajzott, beteg világban élünk ma már, túl sok minden lett elfogadott. Próbál az ember nem foglalkozni vele, de mikor egy transznemű valamit urammal szólítok meg és kikéri magának, az sok... Pacsi a videóért, továbbra is várom az újabb tartalmakat, hajrá! 😊🙌🏻😁

  • Martin Lindenmayer

   Martin Lindenmayer

   4 hónapja

   @The Blancmange igazad van. Ők mondjuk szerintem egészen más és érdekes kategóriába tartoznak. 🙂

  • The Blancmange

   The Blancmange

   4 hónapja

   A végtelen nemes idióták mellett könnyű elfelejteni a hermafroditákat/intersex egyéneket.

 23. Gemmy

  Gemmy

  Évvel

  Tudom kb sehogy se jön ide de az ének tanárom sajnálja a melegeket mert azok És idáig egy sima dalból jutuottunk el

 24. Tibor Veres

  Tibor Veres

  Évvel

  6:35 A '70-es évek óta nem számít betegségnek a homoszexualitás... Csak úgy megjegyzem kedves tudatalan, ősheteromagyar barátom... Fuuuuu de felbasztam magam alatta!!!

 25. Viking Mr.

  Viking Mr.

  Évvel

  Idiots : "There are millions of gender" Me , an intelectual : *Facepalm* Go to gulag or auswitz , dont care , just stay away from society .

 26. Offical Santa

  Offical Santa

  Évvel

  A Herbál reality remek munkát végez igazából de, ha tényleg tenni akarnak a jelen problémák ellen egy szűk baráti körben az adott problémákra külön külön embereket ki kellene jelölni akik idézőjelesen rá specializálódnak és ön erejükből és más segítségével nagy erővel legális és erkölcsileg pozítív megoldásokkal próbálnának meg megoldásokat találni.. de csak szerintem

 27. Attila

  Attila

  Évvel

  Nocsak. Mar ott is sok ez igaz?

 28. SchPeti

  SchPeti

  Évvel

  Én Mi Hazánkos vagyok, de nagyon tetszik amit csinálsz. Ritka olyan csatornát találni ami ennyire függetlenül tud a politikáról videót csinálni.

 29. kanefriessner

  kanefriessner

  Évvel

  Csongor: - Múljátok felül csudásban mindazokat... Én: - Elnézést, miben? Amúgy jó politikus lesz belőle! Már az első kérdésre adott válaszban kamuzott. 1. mondat: "Nem hallottam róla..." 2. mondat: "Kellenek az ilyen humoros videók..." Most akkor nem hallott róla, de mégis hallott róla? Ez a gyerek vagy egy másik univerzumból pottyant ide, ahol teljesen mások a fizika törvényei, vagy Mátyás Királynak képzeli magát a meséből...

 30. Norbert 9.D Nádházi

  Norbert 9.D Nádházi

  Évvel

  tehát ha a saját nemedhez vonzódsz akkor nem lehetsz keresztény és beteg vagy

 31. Éva Tégi

  Éva Tégi

  Évvel

  Nekem egy kérdésem van. Neked miért nincs egy pártod?

 32. Kábel Feszület

  Kábel Feszület

  Évvel

  Kurva jó videó 🔥🔥 amúgy milyen zene szól a vége felé

 33. Farkasember

  Farkasember

  Évvel

  Mért nincs videó?

 34. MGstaR17

  MGstaR17

  Évvel

  A pride káros. Egész Európának. Nemcsak nekünk.

 35. Joseph Stalin

  Joseph Stalin

  Évvel

  *DÜHÖS NEUTRÁLIS KOMMENT*

 36. Dercze Péter

  Dercze Péter

  Évvel

  Egyébként most letiltották a csatornát, hogy nincsenek videók?

 37. Ádám J. Fülöp

  Ádám J. Fülöp

  Évvel

  Mi az, hogy OTIS? 😂

 38. Kálmán Martin

  Kálmán Martin

  Évvel

  mi van veletekkk???

 39. Tamás Végvári

  Tamás Végvári

  Évvel

  Miért nincs videó? :(

 40. Joseph Haydn

  Joseph Haydn

  Évvel

  A világot valóban nem lehet sokáig fenntartani! Sok olyan dolog amit a Biblia említ hogy az utolsó időkben lesznek már eljöttek. A sok bűn olyan méreteket öltött mint Noé korában aminek tudjátok mi lett a vége. Térjetek meg amíg nem késő olvassátok a Bibliát mert Jézus szeret titeket hisz életét adta érted hogy neked ne kelljen a pokolba menned ha elfogadod az ő kereszt áldozatát ami a megtérés akkor örök életed lesz és vele együtt leszel majd a Mennyben. Az Úr áldjon meg téged!

  • Songbird645

   Songbird645

   Évvel

   A Biblia fő állításait már több mint 100 éve megcáfolták. Vannak benne hasznos tanácsok de mind etikailag, mind tudományosan meghaladtuk.

 41. __

  __

  Évvel

  0:01 - 1:40-ig borzasztó..... Egyszerűen horrorfilm ez az egész.....

 42. Hunterbey YT

  Hunterbey YT

  Évvel

  Mi Hazánk érthető okokból lehet utálni, amit csinálnak az több mint gáz. A Pride-al személyszerint vegyes érzelmeim vannak. Alapból nem kellene, de az a baj hogy annyi hülyeség van, hogy azt mondom hogy KELL. Főleg a kommenteknél láttam egy hasonlót; “nincs bajom a melegekkel, csak ne mutassák magukat, lassan fel kell vállalni magunkat hogy heterok vagyunk”. És sokan így gondolkodnak, ami szomorú.

  • Hunterbey YT

   Hunterbey YT

   Évvel

   Arga Váron Olyan mintha azt mondaná, hogy “nincs bajom a rántott hússal, csak rosszul néz ki, undorító az íze, állaga is milyen, bárcsak ne lenne, hogyan lehet megenni, stb.”

  • Arga Váron

   Arga Váron

   Évvel

   Igen, nekem is kedvencem, mikor a homofóbok a "Nem vagyok meleggyűlölő, de..." mondatok mögé bújnak.

 43. ST. tardi

  ST. tardi

  Évvel

  az egész koncepcióval sajnos egyet kell értenem

 44. Zedder

  Zedder

  Évvel

  Mikor lesz video?

 45. srobiz

  srobiz

  Évvel

  "Tényleg nem lassított felvétel" :D

 46. Patrik Ondok

  Patrik Ondok

  Évvel

  hogy lesz igy 100e feliratkozo, ha nincsenek uj videok csak 5 havonta?

 47. Leninova

  Leninova

  Évvel

  Mindkét tábor külön-külön és együtt is bekaphatja

 48. pg4f20day

  pg4f20day

  Évvel

  Na jöhet a karácsonyról videó

 49. Kevin Kiss

  Kevin Kiss

  Évvel

  Legyen még légyszíves

 50. Szittya

  Szittya

  Évvel

  ha nem állsz az LMBTQ mellé, kirekesztő vagy!

 51. Mk-V

  Mk-V

  Évvel

  Beteg ez a világ

 52. Rick Yo

  Rick Yo

  Évvel

  Remek táptalajt biztosít ez az ország ennek a videó sorozatnak, kíváncsian várom a folytatást! :D

 53. Jezerniczky András

  Jezerniczky András

  Évvel

  Eltűnt a hozzászólásom az éterben, vagy moderáció áldozatává vált?

 54. Szekeres Elektra

  Szekeres Elektra

  Évvel

  *4:11** Az minőségi WC pucoló! Ez a hülye meg kiönti a betonra. :))*

  • YouTube User

   YouTube User

   Évvel

   Azért önti oda, hogy ne szívja fel a föld. És azért nem wc-be önti, mert úgy meg a vízbe kerül

 55. mate1337

  mate1337

  Évvel

  Egyszer megnézném kíváncsiságból hogy mi lenne akkor hogy ha leköp egy idős nő és visszaköpnék mennyire fel lenne háborodva 😳🤔

 56. Purple Floyd

  Purple Floyd

  Évvel

  Korrekt videó, jól bemutatja mindkét szélsőség hibáit.

 57. HUBA

  HUBA

  Évvel

  "HoGY ÉrTed AzTAt HogY NüNcS reND? MaGyaRoRsÁgHon is Van REndőRséG Te Kis HüLYegYerEk." -Lakatos Rambó Kenobi

 58. Trevor Reznik

  Trevor Reznik

  Évvel

  A Herbál Reality fog róla nyilatkozni, hogy hogy jutott el hozzá a Karácsony-hangfelvétel, miért szedte le egy idő után a videót, és mi történt utána a csatornával? Életemben nem követtem a csatornát, a videóik címei alapján legtöbbször színvonaltalan, Fidesz-ellenesnek látszó videókat töltöttek föl, vagyis a követőik nagyrészt ellenzéki érzelmű, politika iránt érdeklődő fiatalok közül kerülhettek ki. Ehhez képest érdekes, hogy az önkormányzati kampány kellős közepén egy Karácsonyt lejáratni hivatott videót töltöttek föl, tisztára mintha a csatorna egy "alvóügynök" lett volna, aminek az volt a feladata, hogy megteremtsen egy álellenzéki platformot, hogy ott aztán kritikus szituációkban Fidesz-propagandát hintsenek el olyanok között, akik nem olvasnak origo-t meg Pesti Srácokat. Persze lehet, hogy ez csak egy összeesküvéselmélet, ami csak az én fejemben állt össze, szívesen meghallgatom a cáfolatot, illetve jó lenne, ha a csatorna üzemeltetői a nyilvánosság elé állnának, hogy tudjuk, kik ők valójában, így eloszlatva minden azzal kapcsolatos gyanút, hogy a csatorna igazából nem is az, aminek látszik.

  • László Csibi

   László Csibi

   Évvel

   @Trevor Reznik 1, ezeket a felvételeket bárkinek elküldhették, és hogy kicsoda? Micsoda? Lehet ők se tudják, egy kamu email címről csatolt fájl formájában ennyi, hogy mi történt utána a csatornával? Gondolom a srácok berágtak a sok idióta mszp-s dékás agyhalott kommentelőre akik le hurrogták őket mert nyilvánosságra hoztak valami kompromitálót a szegény Geriről, nem nagy megfejtés.

  • Trevor Reznik

   Trevor Reznik

   Évvel

   @László Csibi Ne beszéljünk félre, itt nem kritikáról van szó, hanem arról, hogy a jelek szerint a hangfelvételt ők hozták először nyilvánosságra. Hogy került hozzájuk a hangfelvétel? Miért törölték le pár óra múlva, és mi történt utána a csatornával, hogy hetekig semmit nem töltöttek fel? Ezekre továbbra sincs válasz.

  • László Csibi

   László Csibi

   Évvel

   A másik dolog, hogy egy egész csatornát ellenzéki platformot csak is azért létrehozni hogy 1 ütést tudjanak mérni Kari Gerire? Ugyan már....:'D

  • László Csibi

   László Csibi

   Évvel

   Pár fiatal srác csinálja a herbált :D a választásokat élőben követte a "csatorna" ott hallható volt hogy 2-3 fiatalabb srác beszélget. Karácsonyt lejárató videó? Miért volt lejárató? A hangfelvétellel sem volt semmi baj.:D Ők középen állnak "mármint a herbál" és csak azért mert Kari Geri "ellenzéki" nem fogják kinyalni a seggét, ha disznóságokat csinál ill mond akkor igen is kritizálni kell Őt is, szerény véleményem szerint egy gyengekezű, arctalan senki az a csávó.

 59. Lekvár

  Lekvár

  Évvel

  8:45 uu a zenét péeles

  • Lekvár

   Lekvár

   2 hónapja

   @Áron Pécsy Ja már tudom köszi előbb hallgattam 😅

  • Áron Pécsy

   Áron Pécsy

   2 hónapja

   Undertale ost - Bonetrousle

 60. Gold Stars

  Gold Stars

  Évvel

  Mi ez a logó🔯?? Dàvid csillag ..nagyon szèp jò ötlet vègre

 61. Gold Stars

  Gold Stars

  Évvel

  Herbal rilibili PROPAGANDA agymosò gèpezet

 62. András szlivka

  András szlivka

  Évvel

  Spoiler alert: azért nincs videó mert lekapcsolták, a herbál oldal megszűnt. Na erre mondjátok azt hogy demokráciában élünk😓😓😓🤦🤦🤦

  • László Csibi

   László Csibi

   Évvel

   Hagyjuk már :D Nincs letiltva a yt csatorna, baszhatnának fel videót nyugodtan.

 63. Zoltán Hegedűs

  Zoltán Hegedűs

  Évvel

  Én most nem értek egyet veled kedves Herbal! Azért küzd állandóan a Mi Hazánk a homoszexuális propaganda ellen, mert az egyre jobban erősödik, egyre nagyobb teret nyer magának. Nagyobb tűz ellen több tűzoltó szükséges, s ne legyünk álságosak, a harcot fel kell venni. Ebben a videódban sok a ferdítés, és a Demagog elem.

 64. Tamás Cser

  Tamás Cser

  Évvel

  Jöhetne új videó orbán táblakitépős bakijáról

 65. Kovács Eszter :D

  Kovács Eszter :D

  Évvel

  Szàmomra nagyon jó lenne ha sok sok nemet bevezetnének, mert én is non-binary vagyok, tehát nagyon jó lenne számomra ha pl. Lenne egy olyan WC nyilvános helyeken ahol nem kell azon gondolkozom, hova menjek be, mert a nemem nem oda szól. Remélem mindenki érti amit ezzel akarok mondani

 66. Gábor Balázs

  Gábor Balázs

  Évvel

  Halihó! Miért tűntetek el? Nem érdemel a nagyérdemű valamiféle tájékoztatást? Jó volt a videóitokat nézni. Legalább egy minimális infót mondhatnátok!

  • Trevor Reznik

   Trevor Reznik

   Évvel

   Nekem van egy ötletem, megírtam hozzászólásban.

 67. Antal Márió

  Antal Márió

  Évvel

  Most gondolom azt , hogy Fanmademaker keze benne lehet ebben a csatornában :D

 68. Benjámin Nagy

  Benjámin Nagy

  Évvel

  Sziasztok, miert szunt meg a facebook oldalatok, a patreon es sajat weboldalatok is??? Nagyon erdekelne megzaaroltak benneteket? Vagy nincs idotok ra? Nagyon rossz ezt latni.

  • Trevor Reznik

   Trevor Reznik

   Évvel

   Nekem van egy ötletem, megírtam hozzászólásban

 69. neddard kilencvenegy

  neddard kilencvenegy

  Évvel

  hol voltatok????

 70. Csengeri Bulcsú

  Csengeri Bulcsú

  Évvel

  Legyen mindenki magánügye,h kihez vonzódik.

 71. Csengeri Bulcsú

  Csengeri Bulcsú

  Évvel

  Bisex vagyok,de szerintem a pride rendezvényt be kell tiltani.

 72. Helohelo

  Helohelo

  Évvel

  Miért van 2 szeme a robothangon beszélő "kommentárnak", amikor amúgy csak 1 van? 🤔 Most akkor ez a valóság? 🤔

 73. bazsa f

  bazsa f

  Évvel

  Az új videót letiltották :O miéért?

 74. Game Splash Boom

  Game Splash Boom

  Évvel

  Egyébként miért van az hogy többet hallok a pride-ról mint egy nagyobb méretű tüntertésről ahol a rendőrök könny gázzal fújják az embereket?

 75. Bendegúz Bánhidi

  Bendegúz Bánhidi

  Évvel

  Idióták azok a szülők akik azt teszik a gyerekükel

 76. Unchained Pepe

  Unchained Pepe

  Évvel

  Ha New Yorkban az lehetsz ami akarsz akkor ha én férfi testbe zárvt nő vagyok csak leszbikus akkor elmehet előbb nyugdíjba mint a nők?

 77. Molnar Peterjozsef

  Molnar Peterjozsef

  Évvel

  Egy kibaszott meteor és kész. A történelem ismétli önmagát . A civilizáció eljut egy olyan szintre amikor már kínjába nem tudja hogy mit csináljon mivel foglalkozzon és magába zuhan. A hülyék paradicsoma című film forgatókönyve lép hamarosan életbe.

 78. medvesajt890629

  medvesajt890629

  Évvel

  Erre az esetre mondják, hogy sírni kéne, de az ember már inkább röhög(ne). Megmondom őszintén döbbent fapofával és belül égető fájdalommal néztem végig ezt a videót...

 79. The Nameless Raven

  The Nameless Raven

  Évvel

  Ez a videó annyira megzavart engemet hogy én küldtem pénzt Soros Györgynek 😌

 80. Nagy Gergely

  Nagy Gergely

  Évvel

  De ha magánügy akkor miért vonulnak fel?

 81. Szabesz

  Szabesz

  Évvel

  Elismerem, hogy igazad van! A közép út az egyetlen megoldás. De a politikai pártok közül még mindig a Mi Hazánkot tartom a legnormálisabb pártnak.

  • Szabesz

   Szabesz

   Évvel

   @Hungarian Eagle milyen munkatáborok? Bérrabtartásról beszéltek eddig. A kettő különbözik. A bérrabtartás olyan, hogy csak szimplán börtönben van. Ennyi. És azért szállítanák az itteni bűnözőket oda, mert ott keményebb börtönök vannak és így eszükbe se jut majd újra bűncselekményt elkövetni. És egyszer Toroczkai mondta, hogy Hollandia és Belgium között is van ilyen bérrabtartás. Kurvára nem beszélt senki se munkatáborról rajtad kívül!

 82. Máté

  Máté

  Évvel

  A Fidesz szar, de az ellenzék még szarabb!

 83. SIMÉH! is watching you

  SIMÉH! is watching you

  Évvel

  Eminem: I’m the fastest rapper in the world. Edda: Hold…my…beer!

 84. Attila Hajbel

  Attila Hajbel

  Évvel

  Tehát hülye aki a pride ellen tiltakozik, erre bemutatsz számos olyan videót, ahol midenféle aberrált dolgot csinálnak gyerekek előtt a prideon. Újra és újra le tud nyűgözni a libcsi logika. Senki sem mondja ebben a videóban, hogy homoszexuálisnak lenni bűn, csak azt, hogy ne reklámozzák, mert aberrált, ahogy a netkofília, fekalofília, zoofília is a szexuális aberrációk csoportjába tartozik. Valahol meg kell húzni egy határt.

 85. Antal Kemény

  Antal Kemény

  Évvel

  Mekkora király csaj a Duró Dóra. Ahogy látom már senki sem 100-as. Akkor nekem sem kell annak lennem és a Dorát miniszterelnöknek, már csak a teste miatt is :)

 86. BigDog

  BigDog

  Évvel

  7:36 -nál, valaki letudná kérem szépen írni mint mond a kiscsaj? Valahogy nem értem a szavait. Mondjuk lehet azért mert megvagyok fázva.

 87. ED Vajaspirítós

  ED Vajaspirítós

  Évvel

  húú bazdmeg és mi itt élünk XD ui: meg dungnám a Dúró Dórát!

 88. W Drawen

  W Drawen

  Évvel

  Meleg vagyok, és tisztellek a véleményedért. I mean, kinek mi köze van ahhoz, hogy ki kivel van? Én (es sok más "társam" is ) nem mutatkoznak feltétlenül kézenfogva vagy éppen csókolózva. ( a társukkal) Magyarországon ilyen dolog nem igazán van, persze a pride kivétel, de akkor nem értem hogy az emberek miért vannak kiakadva ránk, hogy "búzy homoszexúálísok itten búziskodnak fuj" amikor ilyen soha nem történik előttük. Számomra érthetetlen ez a hozzáállás, mondjuk néhány nem igazán mintapélda miatt ítélnek el. Amúgy teljesen ok nélküli ez a szöveg csak így jött XD

 89. prozsnyak 123

  prozsnyak 123

  Évvel

  A toroczkais részek a legjobbak

 90. Rudolph Antler

  Rudolph Antler

  Évvel

  Ja. Maradjatok a középúton gójok. Nehogy kijavítsátok a társadalmat...

 91. Dzsymy

  Dzsymy

  Évvel

  Mi az isten történik a világban???... majd egy nukleáris WW3 kipusztíja a kártevőt innen, sajnos....

 92. Kádár János

  Kádár János

  Évvel

  És ezek után még van valakinek kedve szidni a diktátorokat?

 93. Raisonneur

  Raisonneur

  Évvel

  The "Pride" is a business. Láttunk már ilyet. Münchenben a Coca Cola Company (Coke, Fanta, Sprite, Cappy, Burn, stb.) egy transzvesztitával hirdet óriásplakáton. Úgy igyátok!

  • Lekvár

   Lekvár

   Évvel

   Nem baj mert finom.

 94. Zseli1234

  Zseli1234

  Évvel

  Videó lehetne arról hogy az ellenzék ellenkezik arról hogy az EU kifizesse a határ felépítés költségének a felét?

 95. János Völfinger

  János Völfinger

  Évvel

  A videó tetszik és nagyrészével egyetértek. De miért kell a Pride fiataljait úgy ábrázolni amivel ezeket az embereket a deviáns idiotizmus megtestesítőjeként ábrázoljuk. :/ Azt a "Há ő a gazdám" dolgot majd kinövik. :) Ha meg nem akkor is működőképesebb párkapcsolatuk lesz majd mint amit a jelenleg (Sajnos még mindig) nagyon trendi alfahímfétises nők építenek ki. A hetero nők és férfiak párkapcsolatainak világában lehet mutogatni ennél gusztustalanabb dolgokat. (Heteroként mondom)

 96. laci 02

  laci 02

  Évvel

  Én is mi hazánkos vagyok, szerintem is túltolták... Nem kéne sem népszerûsíteni sem büszkének lenni a melegségre! Nem tartozik másra csak magukra és akikkel közvetlen kapcsolatuk van, a priddal csak provokálnak bennünket! De a mi hazánk, ahelyett, hogy elmodta volna ezt, nevestséges bohockodásba csaptak át és ezt mondanom sem kell, hogy mennyire rombolja a párt prestigét...

 97. :3 Róóóland

  :3 Róóóland

  Évvel

  Fogyasszatok elegendő alkoholt és kerüljétek a meleget.

 98. Sir_Helium

  Sir_Helium

  Évvel

  Az eddigi legnagyobb videó! Várom a további részeket. Ja és én kiszámoltam 89.5 nem van a világon. Ugyanakkor embrió korban még nem lehet megállapítani a születendő gyermek nemét, így lényegében 1 azaz EGY nem van összesen. Remélem sikerült középúton maradnom. Hajrá szélső-közép! :D

 99. Krausz Vali

  Krausz Vali

  Évvel

  Ez egy nagyon dühös komment...

  • Lekvár

   Lekvár

   Évvel

   Te vén homokcekszuális

 100. evelinisaqueen

  evelinisaqueen

  Évvel

  Na jó, azzal már nem értek egyet hogy a Pride rossz, mert nem! Nyilván a nem LMBTQ emberek ezt nem erthetik és fogják is be a szájukat mert nem tartozik rák. Egyébként meg a Sziget fesztiválon is van annyi pornográfia mint a Pride-on meg az Orbán Viktor és társai is épp eleget mossak az emberek agyát.

Következő