Szórakozás

Orbán két arca (liberális vs. illiberális)

Liberális szabadságharcosból a szabadság és liberalizmus ellenségévé vált Orbán Viktor. Mi történt vele az elmúlt 30 évben?

Megjegyzés 

 1. Márk Szabó

  Márk Szabó

  Évvel

  Olyan, mint Darth Vader. Ő volt a kiválasztott, de diktátor lett belőle...

  • Zrt Zrt

   Zrt Zrt

   Hónapja

   :)))))))))

  • anna szivler

   anna szivler

   3 hónapja

   @Sandor Domonkos miért engedi a magyar ember?

  • Vencel Wagner

   Vencel Wagner

   3 hónapja

   Szóval végül viszza fog térni a régi Orbán.

  • Sájtli Márk

   Sájtli Márk

   4 hónapja

   Ez jó hasonlat.

  • Samu

   Samu

   9 hónapja

   De aztán mèg is segített a fiának a vègen èlete árán is Darth Vader

 2. Zrt Zrt

  Zrt Zrt

  Hónapja

  Mesélj lécci, hol van itt elvi-ideológiai ellentét az elmondottak között? Nem ellentétpárokat vonultatsz fel!

 3. Peti S.

  Peti S.

  Hónapja

  Húha! Hatalmas különbség, hogy Orbán még időben rájött arra , hogy a modern liberalizmus a nemzet pusztulásához vezet, de még anno is azt mondta, hogy (nagyon fontos) "NEMZETI elkötelezetségű" párt a Fidesz. Hallkan megjegyzem, hogy a 80-as években mást jelentett liberálisnak lenni, főleg a vasfüggönyön innen. Gyurcsány KISZ KB titkár, viszont még ma is az akkori énjét képviseli, csak az internacionalizmust felváltotta az "európaiság" bármi is legyen az, Moszkvát meg Brüsszel. Maradt ugyanaz a szolgalelkű politizálás, a nemzeti szuverenitás teljes zárójelbe tételével. Ezzel a videóval tényleg csak a 8 bites, beprogramozott vérkomcsikat lehet hergelni. Szánalmasok vagytok vörös hívők!

 4. Balázs Bálint Facklmann

  Balázs Bálint Facklmann

  3 hónapja

  Remélem hogy mihamarabb megszabadulunk tőlük...

 5. Nemoda Buda

  Nemoda Buda

  3 hónapja

  Orbánnak soha nem is volt más terve, mint magánvagyonra váltani annak a sok szájtáti, idióta fityesz-birkának a hitét.

 6. Vencel Wagner

  Vencel Wagner

  3 hónapja

  You were the chosen one! I loved you!

  • Károly Norbert

   Károly Norbert

   Napja

   Fuck yourself, you asshole!

 7. BowBefore P

  BowBefore P

  4 hónapja

  Végülis nem hazudik. Az Alkotmányt betartja csak sajnos Ő is írta .. Kabaré ez a rendszer.

 8. missylissy200

  missylissy200

  9 hónapja

  A végén az a Che Guevara külső hasít

 9. Zsolt

  Zsolt

  9 hónapja

  Hú geci, ne már, nem gondoltam volna, hogy az embereket megrontja a hatalom és a pénz. Sosem gondoltam volna, hogy a hatalom megtartása a szavazók igényeihez illeszkedve lenne a cél. Én azt hittem hogy majd inkompetensen hagyja kicsúszni a hatalmat a kezéből a vitya ... Más nem történik 30 éve, mint hogy mindenki a lehető legtovább hatalmon tartja magát az összes bevethető eszközzel (média, plakátkampány, szavazók megvétele, segélyek, amik nem segítenek ténylegesen), ez idő alatt pedig a lehető legtöbb közpénzt saját magához, vállalataihoz, baráti köréhez és az ellenzékieknek (!) juttatja, miközben azért megpróbálja nem csődbe vinni és eladósítani, esetleg összedönteni az országot. Ha meg már leváltják, semmi gond, tőkéd, vállalataid befolyásának köszönhetően nem veszik el a befolyásod, meg lobbizol az új kormánynál, aki kénytelen veled együttműködni. Aki politikus, és nincs nagy vagyona, vagy nem lop eleget, az ott baszta el. Ha valami új arc jön, aki ellenzéket/kormányt szeretne váltani, annak sok sikert kívánok, de baszhatja, mert vagy ellehetetlenítik (Schiffer), lejáratják (Vona) , vagy megveszik kilóra (momentum, Fekete-Győr). Az ellenzék és a kormány együtt szorítja ki a megújulás lehetőségét a magyar politikából. Senkinek nem érné meg, ha lenne valaki, aki helyette lop, de nem hajlandó vele megegyezni. Néha leváltják egymást, hogy meglegyen a demokrácia látszata. Itt nem demokrácia van, nem is diktatúra, hanem kőkemény plutokrácia. Nem számít semmi, csak hogy pénzed van, ebből már lehetsz te akármi. De többé-kevésbé ugyan ez megy minden "nyugati" demokráciában is. (Trump...) Ez az egész csatorna felesleges, semmi újat nem mond, nincs tanulsága, nem kínál alternatívát... Miért létezik? Ugyanúgy butítja a népet, mint minden médium ithhon, és nem a valódi gondokra világít rá!

 10. Greg White

  Greg White

  9 hónapja

  Egyet lássatok be. Nem Orbánnal van a gond. Egyébként sem az a lényeg, hogy mit mondott 30 évvel ezelőtt. Kit érdekel? Orbán csak azt teszi, amit MI ENGEDÜNK neki most. Oda kell állni a körútra ötvenezren oszt' összeszarja magát (internetadó megvan?). De amíg nem állunk oda, addig pofánkba röhög. Kilóra megveszik azt a félmillió embert, akivel mindig meglesz a kétharmad, aztán fut szépen a szekér tovább. A balfasz baloldal meg csak legitimálja minden lépésüket, szánalmas egytől-egyig.

 11. Mr.Kyborg Ádám

  Mr.Kyborg Ádám

  10 hónapja

  Azért nem olyan rossz Orbán, ha nem lett volna trianon, akkor lett volna miből építeni az országot de nincs miből. Csak már feladta...

 12. Ábel Horváth

  Ábel Horváth

  10 hónapja

  Ez a szó, illiberális... ez nem létezik, kamu szó. Vagy van liberalizmus vagy nincs. Ahol nincs, az tart a diktatúra felé... És ezt a szót azért használja viktor, mert ez hú de jó, nagyon jól hangzik. És az emberek annyit látnak hogy igen, illiberális = nincs meleg házasság. Hát én heteró vagyok, illetve nem szeretem a melegeket (ami egyébként szerintem egy elmaradott szellem 21. században) akkor szavazok Viktorra. Szerintem ez a szégyen.

 13. János tamás Sallai

  János tamás Sallai

  11 hónapja

  Menjetek a pics...

  • Elisabeth Molnár

   Elisabeth Molnár

   13 napja

   Miért, megcáfolni nem tudod a látottakat?

 14. Bandi

  Bandi

  11 hónapja

  Liberális oldal negatív, vagy csak én gondolom így? Mióta nem sikerül leváltani a Fideszt a bal libeláris ellenzékkel.

 15. Dr. Eszes

  Dr. Eszes

  11 hónapja

  Olyan szívesen megnézném hogy valaki lelövi a 22es választási eredmény bejelentése közben, élőben.....

 16. RunningGirl1985

  RunningGirl1985

  Évvel

  Hatalmas napraforgó ez csúti bohóc 🌻🌻🌻Adj az ember kezèbe hatalmat, éz kijön az eredeti személyisége...

 17. Gyula S

  Gyula S

  Évvel

  Az a baj,hogy beteg talán 'ha nem lenne jó ember lenne?!?

 18. Gyula S

  Gyula S

  Évvel

  Maradjanak Otthon!

 19. Daniel Katona

  Daniel Katona

  Évvel

  Orbán mindig is éhes volt a hatalomra, fiatalkorában viszont még hitt abban, hogy ezt őszinte és erkölcsös úton elérheti. El is érte '98-ban és 4 éven át vezette az országot, sokak szerint (bármelyik oldalról nézve) ez volt az elmúlt pár évtized legjobb ciklusa. 2002-ben az MSZP nyeri a választáskat, ekkor Orbán még igazi demokrataként veszi tudomásul az eredményt, magában és pártjában keresi a hibát. Aztán jött 2006, amikor Orbán minden erőfeszítése és jó indulata ellenére sem volt képes nyerni, ismét kikapott az MSZP-től, ezúttal Gyurcsánytól. Ez volt az a pont Orbán karrierjében amikor a törés bekövetkezett. Betelt nála a pohár, megelégelte hogy a korrupt, karrierista, hataloméhes, gátlástalan, hazug Gyurcsány minden racionális ok nélkül veri őt. Orbán kristály tisztán megértette 2006-ban, hogy a magyar választópolgároknak nincs szüksége arra őszinte és erkölcsös vezetőre, aki akkor volt. Az embereknek egy Gyurcsányra van szüksége, ezért nem látott más választást, mint hogy le kell aljasodnia neki is erre a szintre. Így is tett. 2008-ban Gyurcsány belebukott a válságba (és a saját "politikájába"), de ekkor Orbánnak sajnos már késő volt, már képtelen volt visszatérni a valódi(?) énjéhez pedig 2010-ben bármilyen programmal/hozzállással miniszterelnök lett volna az MSZP és Gyurcsány óriási bukása után. 2010-ben már egy Gyurcsány szintjére aljasodott Orbán Viktor került miniszterelnöki pozícióba.

 20. Zoltán Csendes

  Zoltán Csendes

  Évvel

  SZAR VAGY VIKTOR!!

 21. Marta Softa

  Marta Softa

  Évvel

  Nem tudjátok megbecsulni azt amitek van. Orbán egy kiválo politikus, csak az ellenzék szemét.

  • Elisabeth Molnár

   Elisabeth Molnár

   13 napja

   Hűha..mit kellene megbecsülni? Mivel kívülállóként beszélsz, honnan írsz?

 22. a V-K

  a V-K

  Évvel

  Örülök hogy nem vittek el fekete autóval az előző videódért. 😂 (tudom, hogy semmi sem nevetés tárgya a jelenlévő politikai légkörben, de kell egy kis fény a sötétben)

 23. MeemDude

  MeemDude

  Évvel

  Szerintem jól teszi, hogy nem támogatja a liberalista ideológiát.

 24. Márkovics

  Márkovics

  Évvel

  Márk Szabó igen olyan volt Igen aztán megmentete a galaxist :')) nézd meg ujra a filmeket xddd

 25. Márkovics

  Márkovics

  Évvel

  Idióta liberális párt csatorna

  • Jancsi Bá

   Jancsi Bá

   Évvel

   Régebben Jobbikosok voltak, szóval biztos nem libsik.

 26. Soma Kőszegi

  Soma Kőszegi

  Évvel

  Bocsi, de az 1989-90-es evek liberalis politikaja mast jelentett, mint a mai. Kossuth is azzal volt liberalis peldaul ha a hazajat akarta vedeni, most pedig a liberalizmus egy a nacionalizmus elleni ideologia. 1989-ben, amikor Orban liberalisnak mondta partjat es onmagat az annak a kornak a liberalista eszmejet kepviselte. Ami szintugy valamennyire a Kossuth fele nacionalista nemzet vedo gondolkodast jelentette hiszen a kommunizmus idoszaka 89-ig epp, hogy ezt probalta meg kiolni az emberekbol. Tehat lehet mondani rosszakat Orban Viktorrol, de a liberalista es illiberalista eszmecserejet az idonek koszonhetjuk, es ez alatt az ido alatti nyugat europai eszme valtozasnak.

  • Soma Kőszegi

   Soma Kőszegi

   Évvel

   Jancsi Bá Azert ez faj. Tehat hogy az hogy fodor gabor mar akkor egy bukott politikuskent probalkozva, majd az ido telese utan nem azt a liberalis politikat folytatta, amit Orban egyebkent (amit leirtam) hanem o volt az aki eszmet valtott. De azert ez elegge logikus lehetne ha belegondolsz. Hiszen 89-ben nemzeti liberalis volt mint az Orban (amirol mar irtam) majd pedig elvetette eszmejet es hat lett az a meltan hires politikus napjainkra.

  • Jancsi Bá

   Jancsi Bá

   Évvel

   Akkor gondolom Fodor Gábor is nacionalista, ugye?

 27. Nagy Adrián

  Nagy Adrián

  Évvel

  Tébolyult

 28. Varga Attila

  Varga Attila

  Évvel

  Ilyen az amikor valaki szemen köpi saját magát

 29. sedrikas 86

  sedrikas 86

  Évvel

  Kár érte, kiváló ügynök volt...

 30. Dániel Nagy

  Dániel Nagy

  Évvel

  "Az a politikai rendszer amely nem hajlando targyalni a tarsadalom megszervezodo retegevel,az csak sajat maganak tehet szemrehanyast ha kesobb ralonek"viktor te is csak magadat hibaztathatod ha ceaucescu sorsara jutsz

 31. Krisztián Elek

  Krisztián Elek

  Évvel

  Mert beteg ember is amúgy meg....Veszélyes kombó megvan az eredménye..

 32. Gombor Máté

  Gombor Máté

  Évvel

  Hogy egy ember a hatalom befolyásolása alatt mennyit változik

 33. tibó Szasza

  tibó Szasza

  Évvel

  Hitleri, Sztálini agy....veszik vele az ország.....

 34. Istvan Kocsolade

  Istvan Kocsolade

  Évvel

  HERBAL REALITI [herba= burjan latinul] annyit is ertek ez Gyuri bacsi is tudja rolatok azert fizet rosszul !

  • B So14

   B So14

   9 hónapja

   Neha nem ertem, hogy megis hogyan nyer a Fidesz miden valasztaskor? ennyi botrany utan. Aztan latok ehhez hasonlo kommenteket es megertem

 35. Istvan Kocsolade

  Istvan Kocsolade

  Évvel

  Csak igy tovabb FIDESZ, hadd egyek a kefet ezek a ,, homo balliberalikoszosok''!!

 36. Titu

  Titu

  Évvel

  "Melyik a rosszabb? Szörnyetegként élni, vagy jó emberként meghalni?"

 37. Tamás Tóth

  Tamás Tóth

  Évvel

  A Herbal Reality valami Gyurcsány bérenc?

  • Jancsi Bá

   Jancsi Bá

   Évvel

   Aki egy rossz szót mond az Orbánotokról, az egyből Gyurcsány bérenc? Látszik, hogy átmosta az agyatokat a média.

  • Dávid Soós

   Dávid Soós

   Évvel

   Lehet

 38. Zoltán Pál

  Zoltán Pál

  Évvel

  En beleirtam volna az alkotmanyra valo feleskudes utan, hogy hanyszor irtak at az alaptorvenyt xd

 39. PC Alpar

  PC Alpar

  Évvel

  En mindenkinek ajanlok egy Ludovic Orbant (magyar szarmazasu roman politikus, Orban Lajos) , hogy tudja ertekelni, az Orban-Orban , magyar-roman, kulonbseget. Szeretnem latni, ha az atlag fizu Magyarorszagon is annyi lenne mint romaniaban, kb 100 ezer forint. Ja es Romania nem Ukrajna, a tojas, tej , hus, kenyer..., szoval minden dragabb mindt Nemetorszagban, nem mint Magyarorszagon, hanem mint nemetben. Szoval becsuljetek amitek van, ha mar elveszitettetek erdelyt es a tobbit, amibol gazdag lehetne Magyarorszag, a leg gazdagabb a nagy EU-ban. Mibol akarjatok gazdag legyen amugy? Nincs se hegy, se ko olaj, se asvany , se... szoval...

 40. PC Alpar

  PC Alpar

  Évvel

  Egy ilyen-olyan semmifele osszeallitast reg lattam. Veletlenult neztem meg a videot, ajanlva volt, de nem tudom miert, mert kozben zeneklippeket neztem. Hat van mit tanulj, ha ebbol akarsz megelni, mert ez gyenge, meg nem ertettem semmit hova akar kijukadni. De na 36 ezer nezetseg utan kapsz kb 20 ezer forintot a googletol, az mar valami na.

 41. Dániel Boór

  Dániel Boór

  Évvel

  Én, nem nagyon akarom védeni őket, mert sok vaj van a fülük mögött, de azóta a liberális is egész mást jelent már. A mai liberalizmus nagyon elfajzott az eredetihez képest.

 42. Blackwingsss

  Blackwingsss

  Évvel

  Nemtom mi a faszt szenvedtek még mindig Orbán liberalizmusán. A mai és a 20 évvel ezelőtti "liberalizmus" jelentése köszönőviszonyban sincs egymással.

 43. Dominik Barsi

  Dominik Barsi

  Évvel

  Csak a Fidesz 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

 44. kgabHUN

  kgabHUN

  Évvel

  akkor sem tudta mit beszél, most sem....

 45. Anna Màzsa

  Anna Màzsa

  Évvel

  Görény

 46. Attila Orbán

  Attila Orbán

  Évvel

  Mindenki liberális gyerekként...de van akinek sikerül felnőnie, es konzervatív keresztény lesz. Nem mindenkinek, ahogy a videó készítője is bebizonyította.

 47. cyberpalko

  cyberpalko

  Évvel

  Lábon kihordott agyhalál.

 48. Bálint Koma

  Bálint Koma

  Évvel

  Amúgy arról a részről amikor Orbán kimondja hogy "győztünk nekem a Star Wars jut eszembe a 3madik rész vége mert ott is tapsvihar közepette dobták el a szabadságukat... (Egyébként nagyon összeszedett videó lett továbbiakban is remélem ilyenek jönnek)

  • Istvan Kocsolade

   Istvan Kocsolade

   Évvel

   KOMA teged zavar ha haza- arulonak neveznek, minket az zavar hogy haza -arulo vagy !

 49. Milán Molnár

  Milán Molnár

  Évvel

  A felcsúti Ramszesz...

 50. Balázs Gorzsás

  Balázs Gorzsás

  Évvel

  This is dog shit

 51. Sandor Balogh

  Sandor Balogh

  Évvel

  Herbál Reality Ne töröld a kommentemet azért, mert neked nem tetszik!!! És te vagy a "demokrata" !?

  • Balázs Tóth

   Balázs Tóth

   Évvel

   Fogdd már be

 52. Sándor Kovács

  Sándor Kovács

  Évvel

  Orbán lehetett volna a rendszerváltás utáni Magyarország legzseniálisabb politikusa és talán az is volt egy ideig,de valahol valami elromlott...

 53. Zuluzoli

  Zuluzoli

  Évvel

  Viktátor :P Hurrá baszd szét még jobban az országot te ipari hulladék.... Nagyon örülünk neked! Jah mégsem...

 54. Pele Photography

  Pele Photography

  Évvel

  Ahogy változik a nép, a társadalom úgy kell változzanak a politikusok is.

 55. John

  John

  Évvel

  LONG LIVE THE ROMANO KRAJ orban viktorka.

 56. Dávid Molnár

  Dávid Molnár

  Évvel

  Milyen polgárháborús állapotokról van szó jelenleg? Túlszívtátok magatokat?

 57. Attila Polonyi

  Attila Polonyi

  Évvel

  Orbá elhagyta a liberalizmust, és én ezért mellette vagyok a végsökig. Ha kispad én is odaülök melléje. Ha hazug sággal megvádolják én azt ellenzem, és megprobálom meg védeni. Csak a szarabb emberek hiszik el róla a hazugságokat és támadják őt és személyet. Az igazi magyarok mellette vannak és probálják megvédeni a hülye szar emberektől őt. Hizen ő az egyetlen aki sokat tett miértőnk Magyarokért.

  • Ágnes Bné F.

   Ágnes Bné F.

   Évvel

   : tipikus példánya vagy a megtévesztett, megvett,vak híveknek. Gratulálok.

  • kgabHUN

   kgabHUN

   Évvel

   Nekem más a véleményem, de a tiédet tiszteletben tartom!

 58. Ágnes Bné F.

  Ágnes Bné F.

  Évvel

  2:30

 59. görénypudli lyukasféreg

  görénypudli lyukasféreg

  Évvel

  Meg van miert lett belole ez, az igazi viktorunkat elrabolta ifj. Barty Kupor es szazfulefozettel a borebe bujt errol arulkodo a folytonos szajnyalogatas is

 60. joee711

  joee711

  Évvel

  Hajrá Fidesz,2022-ben is mi jövünk.

  • Jancsi Bá

   Jancsi Bá

   Évvel

   @joee711 2022-ben lelesztek váltva!!

  • joee711

   joee711

   Évvel

   @Ágnes Bné F. Sivalkodjatok csak libsik,zene füleinknek.

  • Ágnes Bné F.

   Ágnes Bné F.

   Évvel

   : mentek. Nem lesz krumpli, bérszavazás, júdás komment.

 61. Nándor Gyuris

  Nándor Gyuris

  Évvel

  A megmentőnk!

 62. Hegyi Pista

  Hegyi Pista

  Évvel

  Édes istenem, mivé lett a magyar nemzet?! Egy szarkupaccá, akivel minden hontalan politikus azt csinál amit akar? Ezért dolgozunk reggeltől estig? Ezért?! Hogy ezek a rablók és szószájtyárok még jobban gazdagodjanak? Hol a nemzet ereje? Mikor zavarjuk már el az országból a ma politikusait? 30 éve adjuk a kilincset ezeknek a gerinctelen élősködőknek, közben senki észre sem veszi, hogy a háttérben kéz kezet mos! Hol vannak az ügynök akták, hol vannak az olajügyek,hol vannak az országot ki rabló felelősök? Ennyire érdektelenek vagyunk a saját gyermekeink, unokáink jövőjére nézve is? Mi még a (rendszerváltás) előtti és közbeni adósságokat fizetjük! Gyermekeink, unokáink fogják fizetni az elmúlt 30 év politikus dőzsöléseit. És rendre csak vagy a fidesz vagy az mszp! Mint ha csak ők lennének képesek irányítani az országot. Pedig jóval több a kár mint a haszon. Siralmas, borzasztó, szavakkal nem kifejezhető!

 63. Fincó

  Fincó

  Évvel

  3:27 Washington*

 64. Attila Horváth

  Attila Horváth

  Évvel

  Orbán ma is liberális 👍

 65. BircaHang

  BircaHang

  Évvel

  Mi ezzel a gond? Felnőtt, s megszabadult fiatalkori tévedéseitől.

  • BircaHang

   BircaHang

   Évvel

   @Big Skywalka Minden, amivel éljenezte a progresszív liberalizmust.

  • Big Skywalka

   Big Skywalka

   Évvel

   Mi az, amit fiatalkorában mondott, és tévedésnek tartasz?

 66. Laszlo Sandor

  Laszlo Sandor

  Évvel

  Vegytiszta, szűretlen TDS (avagy ODS) az összes kommentár. Ezt a szintű gyűlölködést, apám...

 67. PETRON K.E.P.

  PETRON K.E.P.

  Évvel

  A beszédeiben soha nem " bocsát meg az ellene vékezőknek", ami az alapja a keresztény vallásnak. Soha nem hallottam egy szép, szeretteljes HITVALLÁST, mégis a keresztény értékeket használja védőpajzsnak!

 68. jóska hornkiller123

  jóska hornkiller123

  Évvel

  Remélem, a börtönben is ekkora lesz a pofája, amikor a többiek Viktor helyett Viktóriát csinálnak belőle.

 69. mike renton

  mike renton

  Évvel

  A kis mangalica putriból a budai várba címmel megjelent könyvét dedikálja 2022-ben a börtönből

 70. Connor MacLeod

  Connor MacLeod

  Évvel

  Én úgy tudom, hogy a mérsékelten liberális és az illiberális nem egy ellentétpár. Sőt, a mérsékelt liberalizmusba beleférhet az illiberalizmus. Elég csak az olyan FIDESZ-közeli embereket megnézni, mint Bayer vagy épp Jeszenszky, akik bár fújják a propagandát, de a viselkedésükből kitűnik, hogy mérsékelten liberálisok. Egyébként meg mitől lesz valaki mérsékelten liberális? Mennyi ostobaságot kell engedélyezni ahhoz, hogy valakit annak lehessen nevezni? Az alkohol mehet, de a marihuána már nem? Vagy még az is belefér, de a kokain már túl sok? Esetleg az is tűrhető, de a heroin azért már mégse? De ott vannak még olyan témák, mint például a pornó, prostitúció, a szerencsejáték, a trágárság vagy épp az irónia, cinizmus, melyek esetében ugyanezt el lehet játszani. Szerintem a konzervatív szemlélet a helyes, amely az elővigyázatosságot tartja a legfontosabbnak és amellyel az egyén az etika és erkölcs segítségével csak azt engedélyezi magának, ami a boldgolulásához feltétlenül szükséges, így téve a lehető legkevesebb kárt a környezetében.

 71. Miklós Szabó

  Miklós Szabó

  Évvel

  Nem a fidesz változott hanem a liberalizmus

  • Miklós Szabó

   Miklós Szabó

   Évvel

   @Attila Molnár Nemtudom hogy autokrata valami amit 4évente újra kell választani

  • Attila Molnár

   Attila Molnár

   Évvel

   A liberalizmus nem változott. Régen is a szabadelvűséget hirdette és ma is azt hirdeti. Itt bizony a Fideszből lett autokrata párt.

 72. Krizy

  Krizy

  Évvel

  Rohadt egyszerű, hogy mi történt vikivel. Akkor a liberalizmusból lehetett politikai hasznot húzni most az illiberalizmusból. Ennyi.

  • böddön zárojelxd

   böddön zárojelxd

   2 hónapja

   @anna szivler ja mint én ¯\_(ツ)_/¯

  • anna szivler

   anna szivler

   3 hónapja

   @böddön zárojelxd egyszerűen okostojás?

  • böddön zárojelxd

   böddön zárojelxd

   5 hónapja

   Nincs olyan, hogy illiberalizmus, ezeket a szavat csak 1-2 újságíró használta többpárti diktatúrák elemzésére, politikailag nincs ilyen fogalom. Ezt a tényt elvetve akart okoskodni. Kereszténykonzervatizmus van.

  • Paulus de Kenezy

   Paulus de Kenezy

   Évvel

   Ráadásul nem is illiberális, csak azt hazudja.

 73. Fanni

  Fanni

  Évvel

  Mielőtt valaki ilyen videót készít, nézzen utána mit jelentett a liberalizmus korábban, és mit napjainkban. Zavar az emberi tudatlanság.

  • Attila Molnár

   Attila Molnár

   Évvel

   Ugyanazt jelentette régen és ma is, csak közben a fajtád begyepesedett és ugyanolyanok lettetek, mint a szüleitek voltak a 70-es években.

 74. Nikolett Makkai

  Nikolett Makkai

  Évvel

  Mindenki figyelmébe ajánlom az imént megosztott linket

 75. Gergely Farkas

  Gergely Farkas

  Évvel

  az apjának tényleg agyon kellett volna vernie (mint ahogy azt korábban állította) még mielőtt ekkora f@sz lett ebből az emberből. Egy görbe orrú tolvaj. Se több se kevesebb, szerecsére az magyar átlag életkor végét járja, max 10 év és mehet. Legalább nem fog fázni.

  • Rhys O'Kelly

   Rhys O'Kelly

   Évvel

   @Ágnes Bné F. Nehéz lesz, de küzdeni kell! + ;)

  • Ágnes Bné F.

   Ágnes Bné F.

   Évvel

   @Rhys O'Kelly : igen, igaz, de ilyen háttérrel, törvényekkel, választási irodával, határon kívűliekkel nagyon nehéz lesz!

  • Rhys O'Kelly

   Rhys O'Kelly

   Évvel

   @Ágnes Bné F. Az is elég, ha nem lesz 2/3-a.. < A mozgástér leszűkül, < A vezér meggyengül < & OVer.

  • Ágnes Bné F.

   Ágnes Bné F.

   Évvel

   : 10 évet már nem bír ki az ország ezzel. Valaminek történnie kell, hogy félreállítsák. Nem csodaváró vagyok. Talán egy belső puccs, leselkedő gazdasági válság, betegség. 2022-ben meg kell buktatni!

 76. TheCsongore

  TheCsongore

  Évvel

  "Minden diktatúra egyforma egy bizonyos fokig." -Barbara Demick

  • Jancsi Bá

   Jancsi Bá

   Évvel

   @Istvan Kocsolade Demeter Márta, Varju László...

  • Istvan Kocsolade

   Istvan Kocsolade

   Évvel

   A diktaturaba az ellenzek az utcan vagy a bortonbe van de nem a parlamente . WINSTON C.

  • Paulus de Kenezy

   Paulus de Kenezy

   Évvel

   "Minden demokrácia egyforma egy bizonyos fokig." Paulus de Kenezy

 77. wanred61

  wanred61

  Évvel

  Szomorú látni, hogy egy őszinte, jó hiszemű, lelkes fiatal politikus 20-30 évvel később milyen egyhangú hazuggá válik akiről szinte lerí, hogy csak betanult szöveget mond amit mások leírtak neki.

  • John Doe

   John Doe

   24 napja

   Nekem is hasonló a véleményem, de utólag úgy látom hogy már akkor is egy gheci lehetett, csak még nem tudta kimutatni a foga fehérjét, mert még nem került eléggé közel a húsosfazékhoz.

  • Valantin Lengyel

   Valantin Lengyel

   2 hónapja

   @Istvan Kocsolade OMG

  • anna szivler

   anna szivler

   3 hónapja

   @Gyepi igazad van, de a népnek kell cselekedni, helyettünk senki sem csinálja meg!

  • anna szivler

   anna szivler

   3 hónapja

   @Istvan Kocsolade el kell zavarni a döbrögit!

  • Gyepi

   Gyepi

   8 hónapja

   egy féreg volt már 1989 is

 78. bruhmomentHungary

  bruhmomentHungary

  Évvel

  utálom ezt a majmot

  • Istvan Kocsolade

   Istvan Kocsolade

   Évvel

   Mi is teged ,2\3-ad magyar!

  • Istvan Kocsolade

   Istvan Kocsolade

   Évvel

   Mi is teged 2/3-ad magyar !

 79. Ágnes Bné F.

  Ágnes Bné F.

  Évvel

  ......mindent értek, tudom, hogy mit művelt ez a kétarcú "képződmény", de milyen kövér és csúnya lett.

 80. Kukszi

  Kukszi

  Évvel

  Csak az a szerencsénk, hogy Európában élünk. Afrikában, Ázsiában egy ilyen elnök már létrehozta volna az egyeduralmat, de szerencsére vannak szomszédaink, turizmus, EU (ami ellen harcol is Orbán) ezek lekorlátozzák a hatalmát, próbál észrevétlen maradni de közben megtömi a zsebét és 100%osan kihasználja a helyzetét

 81. Ágnes Bné F.

  Ágnes Bné F.

  Évvel

  Megdöbbentő összeállítás a jelenleg uralkodó m.elnökről. Megdöbbentő, hogy mivé vált? A hatalom megszédítette, pedig nagy lehetőséget kapott az élettől. Nem a születésével, hanem, hogy Soros úr felkarolta. Ma már látjuk, hogy rosszul döntött akkor. Kigyót melengetett a keblén, mert mire teljhatalmú úr lett, belemart, lejáratja, úszítja az országot ellene, már akit lehet. Tisztességes ember ilyet nem tesz és tisztességes ember visszafizeti a júdáspénzt. Ez lenne a legkevesebb amit megtehetne, a legtöbb az, hogy átértékeli magát, tükörbe néz és lemond. Ezzel tenne a legtöbbet az országért és magáért. Nem teszi, mert a hatalommal nem tud jól bánni, saját és hívei (1/3) hasznát tartja szem előtt. Nagyon szomorú vége lesz ennek. A kérdés az, hogy ezt ki fogja megérezni, ez az ember, vagy az egész ország? Remélem hamar véget ér ez pökhendi, kapzsi, embertelen, megosztó, rasszista uralom.

  • Ágnes Bné F.

   Ágnes Bné F.

   Évvel

   @Istvan Kocsolade : csakazértis! Ügyes. Kilopja a szemedet is, de téged Gyurcsánygyűlöleted elvakít. Nem vagyok dk-s, de azért ez elég furcsa mentalitás. Lassan mindent bekebelez a m.e és te ezt támogatod. Szomorú. Ilyen ember ha csak egy van, az is tragédia.

  • Istvan Kocsolade

   Istvan Kocsolade

   Évvel

   FIKCIO az egesz, hiaba ugattok ,mert ha a FIDESZ szazszor annyit lop akkor se szavazunk Gyurcsan rablora !

 82. Phase Hypothesis

  Phase Hypothesis

  Évvel

  Szép szál legény ez a gyurcsány..... lol

 83. Gabor Hegyi

  Gabor Hegyi

  Évvel

  Nincs hang

 84. Botond Endreffy

  Botond Endreffy

  Évvel

  Like if anyone cares

 85. Ferencné Potyondi

  Ferencné Potyondi

  Évvel

  If You Are Not a Liberal at 25, You Have No Heart. If You Are Not a Conservative at 35 You Have No Brain

 86. Zoltán Szabó

  Zoltán Szabó

  Évvel

  Ez kell a buta magyarnak egy törpe diktátor hánynom kell ettől a mocsoktól

  • Istvan Kocsolade

   Istvan Kocsolade

   Évvel

   Ki a buta magyar aki nem ugy szavaz mint te ?

 87. Zoltán Szabó

  Zoltán Szabó

  Évvel

  De vajon miért nyelvez mint egy kecske😮🤣🤣🤣

 88. sgt Voro

  sgt Voro

  Évvel

  A hatalom olyan, mint a veszélyes anyag. Káros, és hatása kommulálódik. A veszélyes anyagnak való kitettséget időben korlátozza a törvény. A hatalomnak való kitettséget is korlátoznia kellene. Bárkit megszédít a hatalom, ha túl soká van a kezében. Azt is, aki most, hatalom nélkül azt hiszi, ő kiállná.

 89. GeRgO

  GeRgO

  Évvel

  Amikor az ellenzék botrányt csinál: Ez mindenkit jellemez és kérjük a választópolgárokat hogy ez alapján mérlegeljenek. Amikor a kormánypárt bakizik: Ez senkit sem jellemez, mindenki hibázhat. Csupa ellentmondás ez az ürge és mégis eszik a szavait..

 90. Szaszi

  Szaszi

  Évvel

  Eskü, én megsajnáltam. Annyira megható volt ez a videó, hogy elérzékenyültem. Megbocsátok neki. Hiszem azt, hogy valóban elborult az elméje. és ebből kifolyólag, egy mentálisan beteg emberre nem lehet haragudni, csak sajnálni.

  • Ildikó Boros

   Ildikó Boros

   21 napja

   Egy mentálisan beteg ember hogyan tudna ilyen kiterjedt figyelmet fordítani az ország és az Eu dolgaira. Azt hiszem, nem vagy tisztában a mentálisan betegek jellegzetességeivel.

  • Istvan Kocsolade

   Istvan Kocsolade

   Évvel

   Mi is 2/3 -ad magyar sajnalunk teged ,identitas valsagba szenvedsz,csak nehogy ajtonak ugorj mint Kunhalmi !

  • Ágnes Bné F.

   Ágnes Bné F.

   Évvel

   : igen, igen, de akkor nem elmegyógyintézetben lenne a helye? Egy ilyen ember irányíthatja az országot? Soha nem lehet tudni mit tesz, mikor csavarodik be teljesen! Akkor viszik majd el kényszerzubbonyban? Késő lesz! Itt maradnak a romok! Még azt is úgy állítják majd be (kdnp-fidesz), hogy szegény m.e. mennyit "keccsölt" értünk, még bele is bolondult. Mártírt csinálnak belőle, közben pedig egy gazember volt.

 91. Patric Valter

  Patric Valter

  Évvel

  Azt latom hogy itt mindenki "HATE" uzemmodban van.

 92. Csakany Roland

  Csakany Roland

  Évvel

  Mondjanak már egy jobb alternatívát mint Viktor. Az ellenzek egy nulla. Onnan senki nem lenne alkalmas. Viktornak igen is vannak sikerei az országban.

  • First name Last name

   First name Last name

   Évvel

   Orban Viktor Likes this.

  • Komplikato

   Komplikato

   Évvel

   Hát neki vannak. Meg a haveroknak. Meg a "családnak". És mi van az országgal?

 93. Sandor Balogh

  Sandor Balogh

  Évvel

  Herbál Reality Hol voltál ilyen sokáig? Sorosnál kiképzésen? Vagy csak egyszerűen késett a gázsi??

  • KriwDi

   KriwDi

   Évvel

   Azért mert Orbán ellen van, egyből egy soros bérenc? 😂 Tipikus Fideszes birka..

 94. exedra selester

  exedra selester

  Évvel

  Én utálom FIDESZT,de megértem miért fordítanak hátat a liberalizmusnak.10-20 éve még teljesen mást jelentett liberálisnak lenni mint most .

  • Ágnes Bné F.

   Ágnes Bné F.

   Évvel

   @exedra selester : nincs mostani és régi liberalizmus. Ezt csak az hiszi el, aki így próbálja ezt az embert menteni! A rengeteg fordulatát, köpönyegek váltását. Veszélyes!

  • exedra selester

   exedra selester

   Évvel

   @Komplikato Sokak szerint,a mostani liberalizmus téves,erkölcstelen és bigott.

  • Komplikato

   Komplikato

   Évvel

   Már ki szerint?

 95. Szent Endre

  Szent Endre

  Évvel

  Kövér Lászlónak igaza volt amikor azt mondta, hogy tehetségtelen nép lettünk. Másrészről meg minden ország politikai elitje olyan amilyet a társadalom kitermel magából. “Mi vagyunk Orbán, mi vagyunk Gyurcsány...”

 96. Sebestyén Thüringer

  Sebestyén Thüringer

  Évvel

  Nem értem miért kell ezen lovagolni, kezd ez a csatorna nagyon kifulladni. Orbán személye nem mutat meg semmit, max csámcsogni lehet rajta. Nem tudtok olyan politikust mutatni ma Magyarországon, aki ugyan azt mondja, mint 20 éve. Orbán, ha tetszik, ha nem, egy progresszív politikus, aki amikor a kommunista eszmékhez képest a liberális volt progresszív abban látta a fejlődést, ma, illetve már közel 10 éve de 8 óta biztosan fejlődőképes politikusként meglátta a polulizmusban a lehetőséget, aminek akkor még neve sem volt. Lehet diktátorozni, el lehet hordani bárminek, de egyik oldalról igenis egy politikai zseni, másik oldalról, ha az lenne a legnagyobb probléma ma, hogy király lesz-e vagy sem, miközben az ország gazdasága német méreteket ölt (természetesen arányosítva), kit érdekel? Kár ezen, vagy a miért nyalogatja a száját, meg igazítgatja a nyakkendőjét dolgokon lovagolni, a valós problémák helyett. Ilyenek miatt lehet megint egy Gyurcsány kormányon azzal a jelszóval, hogy Orbán takarodj, mert nem lát tovább a jónép a gallérigazításon....

  • Attila Molnár

   Attila Molnár

   Évvel

   Orbán személye tökéletes példa rá, hogy mi történt Magyarországon az utóbbi 30 évben.

 97. Atesz222

  Atesz222

  Évvel

  A "diplomás kommunista" részt reméltem, hogy belevágjátok :D

 98. Róbert Dankó

  Róbert Dankó

  Évvel

  Azt utolsó mondata a videóban Viktornak... Abban az igazság!!!

 99. ZsomBe HUN

  ZsomBe HUN

  Évvel

  Orban az 1920 as uralkodó/ ország vezetőjeként mondta azt hogy kutya rossz évünk volt. Mivel vesztettünk az 1.vh-ban. Azért ne használjuk más szavát, mások politikai nézett befolyására.

 100. Péter T.

  Péter T.

  Évvel

  A legszomorúbb,h ebből az országból az elmúlt 10 év alatt lehetett vna valami nagyszerűt is kihozni...ehelyett SZÉTLOPTÁK,GYŰLÖLETET SZÍTOTTAK!És természetesen megint lemaradtunk...2022-ben 500.000 új szavazó lesz,velük kell megértetni,h menjenek el szavazni,m ez a fideSS még úgy is,h feléjük lejt a pálya LEVÁLTHATÓ!!!

Következő